Datum vandaag Tijd 19:15:30 Wzc De Pol Afdeling Koolmees Revalidatie Vetkamp Nijkerk 3862JN 38954 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

zondag 19 mei 2019

WOENSDAG 05|12

Aanhanger kantelt na lekke band

De Arkeheemweg was enkele uren deels afgesloten

NIJKERK – Woensdag 5 december aan het einde van de ochtend is een aanhanger met zand gekanteld op de Arkeheemweg ter hoogte van de onderdoorgang met de Bunschoterweg in Nijkerk.

De trekker, die de aanhanger voortrok, kreeg een lekke band waardoor de combinatie schuin kwam te staan. Dit gebeurde ook nog eens bij het verlaten van een rotonde waardoor het gewicht op een kant kwam te liggen. De zwarte grond uit de aanhanger belande in de berm naast de weg. Groot materieel is er aan te pas gekomen om de aanhanger weer op zijn wielen te krijgen en de grond over te laden in een andere laadbak.

De Arkeheemweg is enkele uren deels afgesloten geweest.