Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:53:33 P Bgm-01 Leefmilieu (gaslucht) (meting) Professor Eijkmanstraat Nijkerk 071131 071139 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 25 mei 2019

MAANDAG 03|12

Vrouw op ligfiets aangereden op rotonde in Ermelo

De bestuurster van de auto gaf aan dat zij even doorreed om zo terug te komen

ERMELO - Op maandag 03 december 2018, omstreeks 16.08 uur, reed er een mevrouw op haar ligfiets op het fietspad Harderwijkerweg te Ermelo in de richting van Putten.

 

Ter hoogte van de rotonde met de Stationsstraat kwam vanaf de richting van het centrum een personenauto aanrijden. De bestuurster van de personenauto reed op richting rotonde en ondanks dat de ligfietsster vaart minderde, kon zij niet voorkomen dat zij tegen de personenauto aanreed. De ligfiets liep hierdoor schade op.

 

De bestuurster gaf de fietsster aan dat zij even doorreed om zo terug te komen. De ligfietsster heeft een half uur gewacht, maar de automobiliste kwam niet meer terug.

 

Van de automobiliste is bekend dat het gaat om een blanke dame van midden 60. Zij draagt een bril met zwart montuur. Zij sprak Nederlands. Van de personenauto is enkel bekend dat het mogelijk gaat om een donkerblauwe personenauto met een hogere instap.

 

De politie verzoekt de automobiliste om zich alsnog te melden bij de politie via 0900-8844, zodat de schade netjes geregeld kan worden. Ook is de politie op zoek naar eventuele getuigen van de aanrijding.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie