Datum vandaag Tijd 05:03:58 Venestraat Nijkerk 3861BV 100405 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 14 december 2018

DINSDAG 13|11

Overval op feest- en gemakswinkel in Nijkerk

Twee jongens hebben het personeel bedreigd met een groot mes en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp

NIJKERK – Op dinsdagmiddag 13 november rond 17.50 uur werd een winkel aan de Brink overvallen door twee onbekende (jonge) jongens. De twee waren in het donker gekleed en droegen sjaals voor hun gezichten. Onder bedreiging van wapens wisten ze een geldbedrag buit te maken waarna de twee er lopend, in onbekende richting, vandoor gingen. Beide overvallers waren licht getint en spraken met een buitenlands accent. Volgens de medewerkers in de winkel maakten de twee een jonge indruk.

Getuigen gezocht!
De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets gezien hebben wat met de overval te maken kan hebben gehad. Ook mensen die beschikken over bewakingscamera's in de omgeving worden verzocht om de beelden rondom het tijdstip van de overval te bekijken. Heeft u informatie of beschikt u over beelden waarop mogelijk iets van de overvallers te zien is? Neem dan contact op met de politie in Nijkerk via 0900-8844.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.