Datum vandaag Tijd 16:49:26 P Gm-inci-01 Oms Br O8072 Hotel De Roode Schuur Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 19 januari 2019

WOENSDAG 17|10

Kickbokser overlijdt aan hartaanval tijdens warming-up in sportschool Nijkerk

Een onopvallende politiewagen heeft het MMT team met spoed van en naar de locatie gebracht

NIJKERK - Woensdagavond omstreeks 20:10 werden brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter gealarmeerd voor een reanimatie in een sportschool aan de Watergoorweg in Nijkerk. Het ging om de Muay Thai vechtschool.

Slachtoffer

Hulpdiensten snelden zich naar de locatie toe om te beginnen met de reanimatie. Een ingevlogen traumahelikopter team uit Amsterdam heeft medische assistentie verleend aan het ambulance en brandweerpersoneel.

Het slachtoffer is helaas ter plaatse overleden. De 39-jarige man zakte tijdens de warming-up in elkaar. Hij overleed aan een hartaanval. Getuigen die alles hebben gezien krijgen hulp van slachtofferhulp.

Traumahelikopter

De traumahelikopter kon niet in de buurt landen. Deze stond bij de A28 op Afrit Nijkerk Zuid. Een onopvallende politiewagen van Politie Barneveld en Nijkerk heeft het MMT team met spoed van en naar de incidentlocatie gebracht.

Slachtofferhulp

In de sportschool waren woensdagavond meerdere mensen aanwezig, onder wie ook de vrouw en kinderen van het slachtoffer die naar de training keken. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.