Datum vandaag Tijd 16:49:26 P Gm-inci-01 Oms Br O8072 Hotel De Roode Schuur Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 19 januari 2019

MAANDAG 15|10

Traumaheli naar Nijkerk voor medische noodsituatie

NIJKERK - Maandagavond werd omstreeks 19.00 uur de ambulance en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Roemerstraat in Nijkerk.

De traumahelikopter is geland bij afrit Nijkerk Zuid van de A28. De arts van de traumahelikopter heeft zich bij het ambulancepersoneel gevoegd en zijn verder gereden naar het ziekenhuis. Wat er precies gebeurd is in de woning is onbekend. Ook een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse. Deze heeft het verkeer stilgezet.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.