Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:03:22 Bgm-03 Br Agrarisch (keet/hok/schuurtje, Loods/grote Schuur) (team Br... Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)
donderdag 22 augustus 2019

DONDERDAG 23|08

Getuigen gezocht van vechtpartij op de Hoekstraat in Bunschoten

Omdat het voor de politie niet helemaal duidelijk is wat zich die nacht heeft afgespeeld, zoeken ze getuigen

BUNSCHOTEN - In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 augustus heeft een vechtpartij plaatsgevonden op straat. De politie zoekt getuigen.


Rond 1.00 uur ontstond de vechtpartij op de Hoekstraat. Agenten werden gealarmeerd en gingen erheen. Ter plaatse bleek dat er op dat moment niet meer werd gevochten. De agenten spraken met enkele betrokkenen en op een later tijdstip werd ook aangifte gedaan van mishandeling. Omdat het voor de politie niet helemaal duidelijk is wat zich die nacht heeft afgespeeld, zoeken ze getuigen.

 

Iets gezien?
Bent u getuige geweest van een vechtpartij / mishandeling aan de Hoekstraat in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 augustus en kunt u de politie meer vertellen, dan vragen zij u contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook als u over beeldmateriaal beschikt, waar de vermeende vechtpartij op te zien is, vragen zij u deze met te delen. Neem dan ook contact op via bovenstaande telefoonnummers.

Headlines