Datum vandaag Tijd 16:49:26 P Gm-inci-01 Oms Br O8072 Hotel De Roode Schuur Oude Barneveldseweg Nijkerk 071131... Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 19 januari 2019

MAANDAG 25|06

Man zwaargewond na val op afdak van woning in Putten

Een ook opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd

PUTTEN - Op de Klaproosstraat in Putten is een persoon maandagmiddag ernstig gewond geraakt na een val van een trapje op een afdak bij een woning. Bij de val kwam de man ongelukkig terecht op de rand van een lichtkoepel.

Twee politiewagens, twee ambulances kwamen ter plaatse en de brandweer van Putten kwam ook met twee wagens. Een hoogwerker uit Nijkerk was ook opgeroepen maar de bevelvoerder van Putten koos ervoor om het slachtoffer met ladders en handwerk van het dak te hijsen, nadat medewerkers van de ambulance hem gestabiliseerd hadden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een ook opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.