Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:32:58 't Hazeveld Nijkerk 3862XA 5647 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 20 januari 2019

DINSDAG 12|06

Politie zoekt automobilist die doorreed na ongeval op de Pieter Calandweg in Arnhem

De bestuurder heeft nog gevraagd aan de vrouw hoe het ging met haar en gaf te kennen dat hij zijn voertuig verderop wilde parkeren

ARNHEM - Op 7 mei 2018, omstreeks 08:25 uur, heeft er op de Oude Zevenaarseweg met de Pieter Calandweg in Arnhem een aanrijding plaats gevonden. Hierbij is een fietsster van haar fiets gereden op de rotonde, terwijl zij richting de Johan de Wittlaan fietste.


De bestuurder van het motorvoertuig is na deze aanrijding doorgereden. De bestuurder heeft nog gevraagd aan de vrouw hoe het ging met haar en gaf te kennen dat hij zijn voertuig verderop wilde parkeren, om vervolgens terug te komen. Echter heeft hij dit laatste niet gedaan en is hij weggereden in de richting van de Driepoortenweg.


Helaas loopt de politie vast in het opsporingsonderzoek naar de bestuurder/verdachte van het voertuig. Zodoende vragen wij om uw hulp om deze te vinden:
Concreet zijn wij op zoek naar een babyblauw-kleurige Peugeot 206. Dit betreft een 5-deurs hatchback uitvoering. Het voertuig zou schade kunnen hebben overgehouden aan de aanrijding. Deze schade zou dan aan de linker voorzijde van het voertuig moeten zitten.


Met mevrouw gaat het inmiddels weer redelijk. Helaas ondervindt zij nog steeds hinder door klachten welke zij heeft overgehouden aan de aanrijding.


Als voorbeeld is een foto van een soortgelijk voertuig toegevoegd.

Foto's
1/1
Locatie