Datum vandaag Tijd 02:59:44 Amperestraat Nijkerk 3861NC 100136 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

donderdag 13 december 2018

DONDERDAG 01|02

Auto belandt op zijn kop in sloot

NIJKERK - Op donderdag 1 februari rond 18.00 uur raakte een voertuig te water op de Henri Nouwenstraat in Nijkerk. De vrouw was met haar auto uit de bocht gevlogen en eindigde op de kop in de sloot.

Het slachtoffer werd door een zeer alerte omstander uit haar benarde positie verlost, nog voordat het voertuig kon zinken. De vrouw kreeg onderdak in een naastgelegen kantoorpand. De brandweer van Nijkerk is ter plaatse geweest en heeft in het water gezocht naar mogelijke andere slachtoffers. De onfortuinlijke bestuurster is door ambulancepersoneel onderzocht.