Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:32:58 't Hazeveld Nijkerk 3862XA 5647 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 20 januari 2019

VRIJDAG 02|12

Buurtbewoner filmt ontvoering in Nunspeet

De politie benadrukt dat het niet om een actie van een arrestatieteam

NUNSPEET - De politie doet sinds vrijdag eind van de ochtend onderzoek naar een mogelijke ontvoering in Nunspeet. Rond 10.30 uur kreeg de politie een aantal meldingen van getuigen over een voorval dat plaatsvond aan de Oenenburgweg in Nunspeet. Getuigen meldden dat het erop leek alsof iemand tegen zijn zin werd meegenomen in een auto.

 

Mede dankzij informatie verstrekt door getuigen is vlak na 11.00 uur op een carpoolplaats aan de Eperweg in Nunspeet, bij de A28, een busje aangetroffen dat mogelijk betrokken was bij het incident. Ook hier doet de politie op dit moment onderzoek.

 

Op dit moment houdt de politie er ernstig rekening mee dat daadwerkelijk sprake is van een ontvoering en heeft daarom een uitgebreid rechercheonderzoek gestart.

 

UPDATE 17.00 uur

Er gaan, mede op basis van beeldmateriaal van het incident aan de Oenenburgweg, geruchten dat het niet om een echte ontvoering zou gaan. Of dat het om een arrestatieteam zou gaan. De politie benadrukt dat het niet om een actie van een arrestatieteam gaat en ook dat de politie er nog altijd serieus rekening mee houdt dat er daadwerkelijk iemand ontvoerd is. Inmiddels is er ook iemand als vermist opgegeven.

 

Verder doet de recherche in deze zaak ook onderzoek bij een woning in Doornspijk. Op een carpoolplaats langs de A28 bij afslag Epe werd later het zwarte busje aangetroffen.

 

Getuigen gezocht
Heeft u vanochtend in of rondom Nunspeet iets gezien dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben, en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844.

 

Als u getuige bent van een situatie waarbij de komst van de politie direct nodig is, bel dan meteen met 112.

 

Update: Ontvoerde man Nunspeet meldt zichzelf bij politie

Locatie
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie