Datum vandaag Tijd 13:09:44 Samuel Gerssenlaan 3861HD Nijkerk 22340 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 19 februari 2020

ZONDAG 20|11

Storm blaast auto van de A28 in de sloot

NIJKERK - Op de A28 ter hoogte van de afrit Amersfoort/Vathorst is een personenauto van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot terecht gekomen. Mogelijk is de auto door de harde rukwinden uit koers geblazen en in een slip geraakt. De inzittenden van de auto, een gezin met twee kinderen uit Bilthoven, konden er met de hulp van omstanders uit de auto en de sloot komen en hebben eerste hulp afgewacht in de berm. In een ambulance zijn allen onderzocht en bleek gelukkig niemand letsel opgelopen te hebben.

Brandweer, politie en ambulance werden opgeroepen om te assisteren. Lange tijd is er maar één rijstrook open geweest op de A28 wat een lange file tot gevolg had.