Datum vandaag Tijd 19:15:30 Wzc De Pol Afdeling Koolmees Revalidatie Vetkamp Nijkerk 3862JN 38954 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

zondag 19 mei 2019

ZONDAG 20|11

Storm blaast auto van de A28 in de sloot

NIJKERK - Op de A28 ter hoogte van de afrit Amersfoort/Vathorst is een personenauto van de weg geraakt en in een naastgelegen sloot terecht gekomen. Mogelijk is de auto door de harde rukwinden uit koers geblazen en in een slip geraakt. De inzittenden van de auto, een gezin met twee kinderen uit Bilthoven, konden er met de hulp van omstanders uit de auto en de sloot komen en hebben eerste hulp afgewacht in de berm. In een ambulance zijn allen onderzocht en bleek gelukkig niemand letsel opgelopen te hebben.

Brandweer, politie en ambulance werden opgeroepen om te assisteren. Lange tijd is er maar één rijstrook open geweest op de A28 wat een lange file tot gevolg had.