Datum vandaag Tijd 13:09:44 Samuel Gerssenlaan 3861HD Nijkerk 22340 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 19 februari 2020

WOENSDAG 19|10

Gewonden bij aanrijding Berencamperweg

De drukke ochtendspits heeft veel hinder ondervonden van het ongeval

NIJKERK - Woensdagmorgen 19 oktober, even voor 06.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Berencamperweg in Nijkerk.

Een bestelbus uit de richting van Nijkerk is vermoedelijk in een slip geraakt en vervolgens op de andere weghelft terechtgekomen. Een vrachtwagen die uit de richting van de afslag A28 kwam heeft de bestelbus vervolgens vol in de flank geraakt. Op het moment van het ongeval regende het behoorlijk.

Enkele ambulances, politie en de brandweer zijn met spoed richting de plek van het ongeval gegaan. Twee inzittenden van de bestelbus zijn met onbekende verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis in Harderwijk.

De drukke ochtendspits heeft veel hinder ondervonden van het ongeval.