Datum vandaag Tijd 14:34:16 Optie Nijkerk Oosterstraat Nijkerk 3862BH 54640 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 16 juli 2019

DONDERDAG 06|10

Brandweer opgeroepen voor vreemde geur in kruipruimte

Een vreemde geur kwam uit de kruipruimte van een portiek wat lijkt op benzine

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Donderdagmiddag 6 oktober is de brandweer opgeroepen voor een melding aan de Anthon van der Horstlaan in Bunschoten-Spakenburg.

Ter plaatse bleek er een vreemde geur uit een kruipruimte van een portiek te komen wat lijkt op benzine. De brandweer heeft onderzoek gedaan maar zij konden niets vinden. Een wagen uit Baarn is ter plaatse gekomen omdat zij speciale slangen hebben waarmee ze de lucht uit de kruipruimte kunnen zuigen zodat de lucht weer fris is.

Men is nu in afwachting van de woningbouwvereniging, zij zullen onderzoek gaan doen naar de lucht en de oplossing daarvan.