Datum vandaag Tijd 06:49:01 Cornelis Van Ramshorstlaan 3863AZ Nijkerk 69029 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 17 september 2019

DINSDAG 01|01

Container in brand in Nijkerk

NIJKERK - Nieuwjaarsdag werd de brandweer van Nijkerk gealarmeerd voor een: "brand bijgebouw" aan de Bentinckstraat te Nijkerk.

Ter plaatse bleek een container in brand te staan, omdat deze tegen een bedrijfspand aanstond was de kans voor overslaan zeer groot. De brandweer was snel ter plaatse om dat te voorkomen, de brand is tengevolge van vuurwerk ontstaan. Dat dit niet met opzet was gebeurd bleek uit het feit dat de veroorzakers dit zelf hebben gemeld bij de brandweer en de politie. In de container lagen o.a. autobanden opgeslagen wat een behoorlijke rookontwikkeling veroorzaakte.