Datum gisteren Tijd 18:02:37 Nijkerk 33423 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-120

woensdag 27 maart 2019

WOENSDAG 14|11

Motorrijder onderuit op de Barneveldseweg

NIJKERK - Op de Barneveldseweg in Nijkerk vond woensdagmiddag 14 november een verkeersongeval plaats. Daarbij raakten een 31-jarige automobilist uit Nijkerk en een 44-jarige motorrijder uit Bunschoten-spakenburg gewond.

Het ongeval vond omstreeks 17.45 uur plaats. De 44-jarige motorrijder zou de 31-jarige automobilist hebben willen inhalen. Tijdens de inhaalmanoeuvre zou hij een tegenligger aan hebben zien komen en remde daarvoor af. Hierbij verloor de motorrijder de controle over het stuur en kwam ten val. Daarbij raakte hij de auto van de 31-jarige Nijkerker. De motorrijder werd met beenklachten door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist werd met nekklachten ook naar het ziekenhuis vervoerd. De Barneveldseweg is na het ongeval tijdelijk afgesloten geweest vanwege olie die was vrijgekomen. Het verkeer werd door de politie omgeleid.

Video's