Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:02:37 Nijkerk 33423 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-120

Ambulance 09-120

woensdag 27 maart 2019

Archief

Auto flink beschadigd na crash op knooppunt Hoevelaken

Gemaakt: Zondag, 30 september 2018 16:14

HOEVELAKEN - Zondagochtend rond 10:30 uur heeft zich een ongeval voorgedaan op de A28 op het klaverblad Hoevelaken in de richting van Zwolle.

 

Gezien de duidelijke sporen op het wegdek lijkt de wagen eerst in de rechterberm te zijn gekomen waarna het over de weg uiteindelijk bij de linker vangrail tot stilstand is gekomen. Rijkswaterstaat en de berging zijn ter plaatse gekomen voor hulp. Letsel lijkt zich niet te hebben voorgedaan. De auto heeft behoorlijke schade opgelopen. Een rijstrook richting Zwolle was afgezet. De berging heeft de auto en betrokkenen meegenomen.

Kat wordt door brandweer uit boom gered en kiest daarna het hazepad

Gemaakt: Zondag, 30 september 2018 16:30

BUNSCHOTEN - Op zondag 30 september is de brandweer rond 13:30 uur uitgerukt voor een kat in de boom op de Groen van Prinsterersingel in Bunschoten.

 

De brandweer heeft de kat met een ladder uit de boom gehaald, waarna de kat werd overgedragen aan de dierenambulance. Maar daar was de kat het niet helemaal mee eens. Tijdens het overdragen heeft de kat het hazenpad genomen. Het is niet bekend waar de kat heen is gegaan.

Stukadoor gewond bij bedrijfsongeval in Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 03 oktober 2018 16:26

NIJKERK - De werkdag van een stukadoor die bezig was in een bedrijfspand in Nijkerk, eindigde woensdag in het ziekenhuis. De man viel naar verluid van een trap.

 

Het ongeval gebeurde aan de Touwslager. De hulpdiensten rukten groot uit en ook een traumahelikopter kwam toegesneld.

 

De man is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De precieze aard van zijn verwondingen is niet bekend.

Geen treinen tussen Vathorst en Putten door aanrijding met spoorviaduct in Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 03 oktober 2018 21:27

NIJKERK - Op woensdagavond 3 oktober is er een verstoring in de treindienst ontstaan tussen Amersfoort en Zwolle.

 

Door nog onbekende oorzaak schampte een vrachtwagen het spoorviaduct in de Peter Dirksentunnel bij de Callenbachstraat in Nijkerk. Hierdoor rijden er tot ongeveer 21:45 uur geen treinen tussen Amersfoort-Vathorst en Putten, aldus de NS. Strukton en ProRail zijn ingelicht en doen onderzoek naar de schade aan de brug.

 

De vrachtwagen was echter niet meer op de plek van de aanrijding te bekennen. Wat hier de precieze reden van is, is nog onbekend.

Brandweer rukt uit voor afvalbrand aan de Appelseweg in Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 03 oktober 2018 21:33

NIJKERK - De brandweer is woensdagavond 3 oktober opgeroepen voor een afvalbrand aan de Appelseweg in Nijkerk.

 

Een voorbijganger had bij een boerderij grote vlammen gemeld. In overleg is besloten het vuur uit te laten branden. Met een shovel is een deel van de takken eraf te halen zodat het vuur minder wordt. Het betrof snoeihout.

Ambulance rukt uit naar de Broerswetering in Bunschoten

Gemaakt: Zaterdag, 06 oktober 2018 17:56

BUNSCHOTEN - Op zaterdag 6 oktober kregen de hulpdiensten om 17:00 uur een melding van een aanrijding bij de Lidl op de Boerswetering. Een vrouw zou bij een aanrijding gewond zijn geraakt.

 

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Volgens een omstanders is het slachtoffer tegen een openslaande deur aangelopen en een andere omstander vertelt weer dat het slachtoffer is aangereden door een auto. De agenten ter plaatse willen ook niks kwijt over het ongeval en verwijzen naar de perswoordvoerder. Maar ook de perswoordvoerder kon op dit moment niks kwijt over het ongeluk.

Scooterrijder overlijdt na botsing met auto in Hoevelaken

Gemaakt: Maandag, 08 oktober 2018 14:42

HOEVELAKEN – Een 75-jarige vrouw uit Nijkerk is maandag 8 oktober overleden na een aanrijding met een auto.

 

De vrouw reed rond 12.20 uur op haar snorscooter over de Penningweg komend vanuit Nijkerk richting Hoevelaken. Bij de kruising met de Veenwal heeft zij vermoedelijk de van rechts komende auto over het hoofd gezien. De automobilist, een 37-jarige man uit Barneveld, kon een aanrijding niet meer voorkomen.

 

De opgeroepen hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, hebben nog geprobeerd de vrouw te reanimeren. Dit is helaas niet gelukt. De vrouw is ter plaatse overleden.

 

De afdeling Verkeersongevallen van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Traumaheli naar Nijkerk voor medische noodsituatie

Gemaakt: Maandag, 15 oktober 2018 19:44

NIJKERK - Maandagavond werd omstreeks 19.00 uur de ambulance en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Roemerstraat in Nijkerk.

 

De traumahelikopter is geland bij afrit Nijkerk Zuid van de A28. De arts van de traumahelikopter heeft zich bij het ambulancepersoneel gevoegd en zijn verder gereden naar het ziekenhuis. Wat er precies gebeurd is in de woning is onbekend. Ook een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam ter plaatse. Deze heeft het verkeer stilgezet.

Eigenaar van vermoedelijk gestolen gereedschap gezocht

Gemaakt: Dinsdag, 16 oktober 2018 16:09

NIJKERK - Vandaag, 16 oktober 2018, zijn er in Nijkerk twee mannen aangehouden. Zij waren in het bezit van goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De mannen zijn aangehouden in de omgeving van de Kajuit in Nijkerk.


De politie is op zoek naar de eigenaren van de goederen die de mannen bij zich hadden. Deze goederen staan op de bijgevoegde foto's.


Bent u of kent u de eigenaar van deze goederen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met 0900-8844. Dit kan onder vermelding van het registratienummer PL0600-2018467561.

Camper gestolen bij bedrijf aan de Tabaksplanter in Nijkerk

Gemaakt: Dinsdag, 16 oktober 2018 17:06

NIJKERK - Zondag 14 oktober 2018 tussen 19.00 en 21.30 uur is er een camper gestolen bij een bedrijf aan de Tabaksplanter in Nijkerk. Vanaf het terrein werd een camper van het merk Adria, type Coral, wit, gestolen. Kenteken beginnend met 9KHP.

 

De camper is voorzien van bedrijfs logo. Heeft u informatie? bel dan met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Jongen gewond na val met fiets in Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 17 oktober 2018 18:58

NIJKERK - De hulpdiensten zijn woensdag 17 oktober uitgerukt voor een incident bij Nautilus Health Club aan de Oude Barneveldseweg in Nijkerk. Een ambulance, politie zijn ter plaatse.

 

Er bleek een jongen te zijn gevallen met zijn fiets. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

Kickbokser overlijdt aan hartaanval tijdens warming-up in sportschool Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 17 oktober 2018 21:29

NIJKERK - Woensdagavond omstreeks 20:10 werden brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter gealarmeerd voor een reanimatie in een sportschool aan de Watergoorweg in Nijkerk. Het ging om de Muay Thai vechtschool.

 

Slachtoffer

Hulpdiensten snelden zich naar de locatie toe om te beginnen met de reanimatie. Een ingevlogen traumahelikopter team uit Amsterdam heeft medische assistentie verleend aan het ambulance en brandweerpersoneel.

 

Het slachtoffer is helaas ter plaatse overleden. De 39-jarige man zakte tijdens de warming-up in elkaar. Hij overleed aan een hartaanval. Getuigen die alles hebben gezien krijgen hulp van slachtofferhulp.

 

Traumahelikopter

De traumahelikopter kon niet in de buurt landen. Deze stond bij de A28 op Afrit Nijkerk Zuid. Een onopvallende politiewagen van Politie Barneveld en Nijkerk heeft het MMT team met spoed van en naar de incidentlocatie gebracht.

 

Slachtofferhulp

In de sportschool waren woensdagavond meerdere mensen aanwezig, onder wie ook de vrouw en kinderen van het slachtoffer die naar de training keken. Zij krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Drugsdealer uit Veenendaal aangehouden in Bunschoten, klant gaat ervandoor

Gemaakt: Donderdag, 18 oktober 2018 20:55

BUNSCHOTEN - Een wijkagent uit Bunschoten wist in de avond van 18 oktober een 38-jarige man uit Veenendaal op heterdaad te betrappen op een drugsdeal aan de Tuinfluiter in Bunschoten. De verdachte is aangehouden. Een tweede betrokken man is gevlucht.


Tijdens zijn ronde reed de Bunschotense wijkagent langs twee mannen, die in een auto stilstonden op de Tuinfluiter. Toen hij de mannen aansprak, zag hij in de auto een wikkel liggen en een stapel bankbiljetten. In wikkels zit een bepaalde afgewogen hoeveelheid verdovende middelen. In de auto werden uiteindelijk vier wikkels aangetroffen en een geldbedrag in kleine coupures.

 

De dealer is een 38-jarige man uit Veenendaal. De tweede verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding. Tijdens de worsteling is – na een waarschuwing – pepperspray gebruikt. Toch wist hij te ontsnappen in de richting van de Wilde Zwaan. Het betreft een blanke man van 40-50 jaar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en blauw jack.

 

Uw tip!

Wie is getuige geweest van deze drugsdeal of wie heeft de tweede verdachte in de richting van de Wilde Zwaan zien rennen? Omdat de man gepepperd is, is het goed mogelijk dat hij zwaar geïrriteerde, rode, ogen had. Wellicht is dit iemand opgevallen.

 

Heeft u informatie? Neemt u dan contact op via nummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Hardlopers achter inbrekers aan in Hoevelaken

Gemaakt: Dinsdag, 23 oktober 2018 16:13

HOEVELAKEN - Op maandag 22 oktober rond 19.45 uur ingebroken in een woning aan de Eiberlaan in Hoevelaken. Hierbij zijn twee daders overlopen.


Door getuigen is aangegeven dat er mogelijk twee hardlopers achter de daders hebben aangerend. Mocht u weten wie dit waren of bent u deze hardloper? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Veel rook bij woningbrand op de Hazelaarshof in Nijkerk

Gemaakt: Dinsdag, 23 oktober 2018 18:19

NIJKERK - Op dinsdag 23 oktober is de brandweer rond 17:50 uur met spoed uitgerukt naar de Hazelaarshof in Nijkerk. Er was brand bij een vrijstaand huis.

 

De brand is waarschijnlijk ontstaan in de keuken. De oorzaak van de brand is niet bekend. Er waren veel rookontwikkelingen door de brand. De brandweer heeft de deur open gebroken. Bewoners hebben op tijd de woning kunnen verlaten en zijn opgevangen door de buren. 

Er is een ambulance ter plaatse gekomen om de gezondheid van de bewoners te controleren. 

 

De brandweer van Nijkerk kwam met vier voertuigen ter plaatse.

Gereedschap gestolen uit bestelbus in Hoevelaken

Gemaakt: Donderdag, 25 oktober 2018 18:07

HOEVELAKEN - Op donderdag 25 oktober, tussen 3.40 uur en 3.50 uur heeft men uit een bestelbus aan de Elzenlaan gereedschap weggenomen. Om de bus binnen te komen heeft men de achterruit ingeslagen.

 

Heeft u iets gezien wat met deze inbraak te maken heeft dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Brandweer blust flinke autobrand op de A28 bij Nijkerk

Gemaakt: Zaterdag, 27 oktober 2018 18:22

NIJKERK - Op de A28 richting Zwolle is ter hoogte van afslag Nijkerk een personenauto in de brand gevlogen. Er ontstond een file richting Zwolle. 

 

Brandweer, politie en rijkswaterstaat waren ter plaatse. Rijkswaterstaat zetten een deel van de snelweg af. De brandweer heeft de brand geblust.

Dame op scootmobiel neemt de trap

Gemaakt: Maandag, 29 oktober 2018 18:37

NIJKERK – Maandagmiddag om 14.50 uur is er een ambulance naar de Borgmanhof in Nijkerk gedirigeerd met spoed. De ambulance is uiteindelijk niet gekomen maar wel de politie en twee brandweerwagens. In een seniorenflat aan het Borgmanplatsoen was een scootmobiel, met daarin een dame op leeftijd, deels van de trap af gereden.

 

De dame was teruggekomen van het boodschappen doen en met de lift omhoog gegaan. Bij het uitkomen van de lift is ze waarschijnlijk te hard naar achteren gereden waardoor ze op de trap terecht kwam en enkele meters naar beneden reed. Gelukkig is de scootmobiel klem komen te zitten op de trap waardoor hij niet helemaal naar beneden is gegaan. Na meer dan een half uur kon de vrouw pas uit haar benarde positie bevrijdt worden en is de scootmobiel door de brandweer van de trap gehaald.

 

Er zal waarschijnlijk een onderzoek komen of het wel handig is dat de uitgang van de lift in het verlengde ligt van het trappengat.

Mannen slaan op de vlucht tijdens aanhouding in Bunschoten

Gemaakt: Maandag, 29 oktober 2018 18:38

BUNSCHOTEN - Op maandag 29 oktober wilde de politie rond 18:00 uur in Buschoten-Spakenburg twee mannen aanhouden die vervolgens op de vlucht sloegen, één van de twee met pepperspray in zijn ogen.

 

Via Burgernet werd een signalement verstuurd naar bijna 1400 deelnemers. Na een korte zoektocht werd één van de verdachten aangehouden, van de ander is de identiteit bekend. De woordvoerder van de politie kan inhoudelijk niks over het incident kwijt. Wel laat ze weten dat het niet om een heterdaad- incident gaat. Ook bevestigd ze het verhaal zoals hierboven beschreven.

 

In de buurt waren veel mensen die gingen helpen met zoeken na aanleiding van de bugernetmelding.

Man met broodmes pleegt overval op Jumbo in Nijkerk

Gemaakt: Dinsdag, 30 oktober 2018 19:00

NIJKERK - Op de Jumbo supermarkt aan het Molenplein is dinsdagmiddag 30 oktober rond 17.00 uur een overval gepleegd.

 

De overval werd door één dader gepleegd. Niemand raakte bij de overval gewond. Het is nog onduidelijk wat hij heeft buitgemaakt. De Jumbo bleef ondanks de overval wel gewoon open. 

 

Een man met een zwarte doek voor zijn gezicht liep op een kassière af. Hij bedreigde haar met een mes en ze moest de inhoud van de kassalade aan hem afgeven. De dader liep vervolgens door het winkelcentrum, nam de uitgang aan de kant van het Molenplein en liep richting het station.

 

Signalement
Van de dader is het volgende signalement bekend:

  • Man
  • Rond de 30 jaar oud
  • Crème-/witkleurige hoodie
  • Grijze trainingsbroek
  • Zwarte schoenen met witte zolen
  • Had een zwarte doek of iets wat daarop lijkt voor zijn gezicht
  • Had een mes bij zich

 

Heeft u iets gezien?

De politie sprak al met een aantal mensen die tijdens de overval in de winkel waren. Was u getuige van de overval en heeft de politie u nog niet gesproken? Of heeft u vlak voor of na het incident iets gezien in de buurt van het Molenplein? Dan komt de politie graag met u in contact! Geef uw informatie door via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Harde klap op de A28 bij Nijkerk

Gemaakt: Vrijdag, 02 november 2018 13:43

NIJKERK – Op de A28 ter hoogte van Nijkerk in de richting van Amersfoort heeft rond de klok van 12:45 uur een ongeval plaats gevonden. Ten minste drie voertuigen, waaronder een personenvervoer busje, een personenauto en een vrachtwagen waren hierbij betrokken.

 

Er is lange tijd een rijstrook afgesloten, wat tot een file leidde van 36 minuten in de richting van Harderwijk. De kijkersfile aan de andere zijde was is opgelopen tot meer dan 16 minuten. Of er gewonde zijn gevallen is niet bekend.

Overval op horecagelegenheid in Hooglanderveen

Gemaakt: Zaterdag, 03 november 2018 22:51

HOOGLANDERVEEN - Zaterdagavond, iets voor 20:00 uuur, heeft de politie een burgernet melding uitgedaan in verband met een overval in Hooglanderveen.

 

Pol Hooglanderv. zkt ivm overval 2 mannen, 18jr, li getint, 1.70m, norm postuur, donk kleding. 1 met gele plastic tas. Mogelijk met fiets. Niet zelf benaderen.

 

Vanuit de lucht en met eenheden op de grond is het dorp doorzocht. Rond 22:00 uur heeft de politie de melding afgesloten met de opmerking dat de verdachten nog niet zijn aangetroffen en dat tips nog welkom zijn. De overval vond plaats in de horecagelegenheid naast de spoorovergang aan de kruising van De Maalderij en de Van Tuyllstraat. De recherche doet onderzoek.

 

Minder dan een jaar geleden op 30 december 2017 heeft in de Van Tuyllstraat nog een gewapende overval plaatsgevonden, nl. bij de Boni supermarkt.

 

Zie ook:

Goederen gestolen bij laad-en losruimte van Albert Heijn in Nijkerk

Gemaakt: Woensdag, 07 november 2018 19:51

NIJKERK - Op dinsdag 6 november 2018 omstreeks 13:00 uur zijn er goederen weggenomen bij de laad-en losruimte van de Albert Heijn in Nijkerk. De waarde van de goederen is bijna 50,- euro. De verdachte is betrapt door een getuige. Helaas is deze getuige onbekend gebleven doordat deze zich niet met naam en telefoonnummer heeft gemeld.


De politie kan de zaak niet oplossen zonder deze getuige. Hebt u dinsdag 6 november 2018 omstreeks 13:00 uur iets gezien van deze diefstal? Meldt u dan zo snel mogelijk bij ons. Ook als u op andere wijze enige informatie hebt over deze zaak. Wij nemen graag een verklaring van u op zodat de verdachte voor de rechter kan worden gebracht.

Autobrand op de Amperestraat in Nijkerk

Gemaakt: Donderdag, 08 november 2018 10:41

NIJKERK - Op donderdag 8 november werd de brandweer van Nijkerk gealarmeerd voor een autobrand bij de Lidl in die plaats. Ter plaatse bleek een elektrische auto aan de lader te staan, die was daarbij warm geworden. Ook zou er rookvorming zijn geweest.

 

Nadat de brandweermensen een controle hadden uitgevoerd bleek er niets aan de hand te zijn en kon een ieder zijn of haar weg weer vervolgen.

Overval op feest- en gemakswinkel in Nijkerk

Gemaakt: Dinsdag, 13 november 2018 19:44

NIJKERK – Op dinsdagmiddag 13 november rond 17.50 uur werd een winkel aan de Brink overvallen door twee onbekende (jonge) jongens. De twee waren in het donker gekleed en droegen sjaals voor hun gezichten. Onder bedreiging van wapens wisten ze een geldbedrag buit te maken waarna de twee er lopend, in onbekende richting, vandoor gingen. Beide overvallers waren licht getint en spraken met een buitenlands accent. Volgens de medewerkers in de winkel maakten de twee een jonge indruk.


Getuigen gezocht!
De politie zoekt getuigen van de overval of mensen die mogelijk iets gezien hebben wat met de overval te maken kan hebben gehad. Ook mensen die beschikken over bewakingscamera's in de omgeving worden verzocht om de beelden rondom het tijdstip van de overval te bekijken. Heeft u informatie of beschikt u over beelden waarop mogelijk iets van de overvallers te zien is? Neem dan contact op met de politie in Nijkerk via 0900-8844.

Auto raakt in de sloot op de Bisschopsweg in Bunschoten

Gemaakt: Woensdag, 14 november 2018 02:42

BUNSCHOTEN - Dinsdagavond 13 november heeft er rond 23:30 uur een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Bisschopsweg in Bunschoten.

 

Door een onbekende oorzaak is een personenauto te water geraakt. Toen een agent over de sloot wilde springen, kwam de agent ten val. De agent had geen letsel door de val. Een berger heeft de auto uit het water gehaald. Volgens een agent ter plaatse is de bestuurder niet gewond geraakt. Op het voertuig zit een Pools kenteken.

Fietser gewond bij aanrijding op de Wilde Zwaan in Bunschoten

Gemaakt: Donderdag, 15 november 2018 18:42

BUNSCHOTEN - Op donderdag 15 november heeft er rond 18:00 uur een ongeval plaats gevonden op de kruising Wilde Zwaan/Westsingel in Bunschoten. Een fietser is door een onbekende oorzaak aangereden door een auto.

 

Er waren veel omstanders die eerste hulp verleende. Ook een voorbijkomende brandweerauto stopten om te helpen. Een brandweerman heeft het verkeer geregeld. Omstanders vertelde tegen de handhaving dat ze vinden dat er teveel ongelukken gebeuren op de Westsingel. Vooral fietsers zonder verlichting is een ergernis volgens omstanders. Het slachtoffer wordt behandeld door de ambulancedienst.

Inbrekers belanden met auto in sloot tijdens achtervolging door politie

Gemaakt: Zaterdag, 17 november 2018 16:02

NIJKERK - De politie heeft op vrijdagavond 16 november in Nijkerk twee mannen aangehouden die worden verdacht van een inbraak in Putten. Het tweetal raakte met hun auto van de weg toen zij op de vlucht sloegen voor de politie. Het gaat om een 29-jarige man uit Woudenberg en een 17-jarige Amersfoorter.

 

Agenten zagen even voor middernacht een auto rijden op de rotonde van de Nijkerkerstraat en besloten hem te controleren. Toen zij de bestuurder een stopteken gaven, ging deze er met hoge snelheid vandoor. Op de Putterstraatweg hadden de agenten even geen zicht meer op het voertuig. Toen zij een bocht uitkwamen, zagen zij dat de auto aan de rechterzijde van de weg op zijn kant in een sloot lag.

 

Aanhouding
De bestuurder kon direct worden aangehouden. De bijrijder ging er vandoor, maar kon na een korte achtervolging te voet ook in de kraag worden gevat. Hij klaagde over pijn in zijn rug en is door ambulancepersoneel ter controle neemgenomen naar het ziekenhuis. In de auto werd door de agenten inbrekerswerktuig aangetroffen. Ook lagen er tassen bij de auto met daarin goederen die mogelijk van diefstal afkomstig waren.

 

Melding woninginbraak
Even later, rond 01.30 uur, kwam er een melding binnen van een woninginbraak aan de Kerkstraat in Putten. Het signalement van de twee mannen die hier zouden hebben ingebroken, kwam overeen met het tweetal uit de gecrashte auto. Ook bleken de spullen die bij de auto zijn aangetroffen, afkomstig van de inbraak in Putten. De politie onderzoekt de zaak.

Voertuig te water langs de A28 in Nijkerk

Gemaakt: Zaterdag, 24 november 2018 18:21

NIJKERK - Zaterdag 24 november omstreeks 17:40 uur werd de brandweer van Nijkerk met spoed gealarmeerd voor een voertuig te water langs de A28 in Nijkerk.

 

Ook brandweer Amersfoort werd opgeroepen maar kon al snel worden afgemeld. Hoe de auto te water is geraakt is niet bekend. Enige tijd bleef de rechter rijstrook dicht. Het voertuig is geborgen.

Brandweer blust een kleine brand in Hoevelaken

Gemaakt: Zondag, 25 november 2018 12:08

HOEVELAKEN - Op zondag 25 november heeft de brandweer een melding gekregen voor een gebouwbrand aan de Veenwal in Hoevelaken.

 

De brandweer rukte omstreeks 10:26 uur uit naar de locatie. Bij aankomst blijkt dat er een kleine brand heeft gewoed in een aanbouw. De brandweer heeft de brand geblust. Er raakte niemand gewond.