Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:20:33 Blom, Huisarts Henri Nouwenstraat 3863HV Nijkerk 30034 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

maandag 08 maart 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 07|03

NIJKERK - Zondagavond is de brandweer van Nijkerk opgeroepen voor een nacontrole in een verzorgingstehuis aan de Jozef Husrstraat in Nijkerk. Er was een kleine brand geweest die tijdig was geblust.

 

De brandweer is ingezet om te controleren of de brand goed gedoofd was.

GISTEREN 07|03

AMERSFOORT - Zondagmiddag 7 maart rond 15.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A28 in Amersfoort. Twee personenauto's waren hier in botsing gekomen. Door het ongeval is een aanhanger geschaard en open gescheurd waarna de inhoud op de weg terecht kwam.

 

De medewerkers van de ambulancedienst hebben één persoon gecontroleerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Beide voertuigen raakte beschadigd.

VRIJDAG 05|03

NIJKERK - Vrijdagmiddag 5 maart heeft de politie een wietplantage opgerold in een woning aan de Schulpkamp in Nijkerk.

 

Het is onbekend of er personen zijn aangehouden. De plantage wordt geruimd door een gespecialiseerd bedrijf. Het gaat om ongeveer 100 planten.

1/1

VRIJDAG 05|03

NIJKERK / SCHERPENZEEL / WIERDEN - Met een geraffineerde wisseltruc licht deze onbekende man winkels op. Op 25 november 2020 dupeerde hij een winkel in Nijkerk, twee dagen later deed hij hetzelfde in Scherpenzeel en op 21 januari 2021 sloeg hij toe in een supermarkt in Wierden.

 

De verdachte rekent voor een klein bedrag af en vraag vervolgens om biljetten te wisselen. Hij laat het geld vanuit zijn handen tellen en stopt daarbij ongezien een stapel geld in zijn jaszak terug.

 

Vragen
Wie kent deze man? neem contact op met de politie via 0900-8844.

...

VRIJDAG 05|03

NIJKERK - Vrijdagmiddag 5 maart is de afrit Nijkerk van de A28 afgesloten vanwege de landing van een traumahelikopter.

 

De traumahelikopter is opgeroepen vanwege een ernstig ongeval in Harderwijk. De traumahelikopter heeft een rendez vous gemaakt met de ambulance. Het slachtoffer is door het traumateam behandeld in de ambulance waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

 

Er is veel verkeershinder vanwege de avondspits.

...

MAANDAG 01|03

NIJKERK - Baggeren vindt één keer in de vijf á tien jaar plaats en is bedoeld om slib en plantenresten uit de watergangen te verwijderen. Dit is noodzakelijk voor een goede afvoer van regenwater, voor schoner (sloot)water en voor een gezond planten- en dierenleven in vijvers en sloten. Om de juiste balans te houden wat betreft het afvoeren en vasthouden van water, biedt een vastgesteld doorstroomprofiel uitkomst.

 

De firma Davelaar uit Hoevelaken voert het werk uit. Dat gebeurt met graafmachines, schuifboten en transportmiddelen voor afvoer. Een schuifboot is een boot die op ...

VRIJDAG 26|02

NIJKERK - Ook ondernemers en zzp-ers komen vanaf 1 januari 2021 in aanmerking voor gratis schuldhulpverlening. De gemeente Nijkerk schakelt hiervoor Menzing & Partners en het Instituut Midden en Kleinbedrijf (IMK) in. Beiden partijen hebben de noodzakelijke expertise en certifi cering om ondernemers en zzp-ers te helpen.

 

Wethouder Mariëlle Broekman roept ondernemers met (dreigende) schulden op om van de regeling gebruik te maken: "Ik weet dat ondernemers en zzp-ers graag hun eigen problemen oplossen. Maar schulden hebben de vervelende eigenschap buiten de eigen invloed om ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines