Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:13:01 (dia) De Bruijnhof 3864DH Nijkerkerveen 150394 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

zaterdag 05 december 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 04|12

PUTTEN - Op de N303 - Voorthuizerstraat in Putten zijn vrijdagavond, rond 20:30 uur, twee scooterrijders met elkaar in botsing gekomen. Passerende automobilisten stopten om eerste hulp te verlenen.

 

Eén van de scooterrijders is flink gewond geraakt en wordt in een ambulance gecontroleerd. De andere scooterrijder kwam er, ondanks dat hij in de sloot belandde, met de schrik vanaf. Beide scooters hebben schade opgelopen, een van de twee is total loss.

GISTEREN 04|12

NIJKERK - Vrijdagmiddag 4 december rond 16.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A28 in Nijkerk. Drie voertuigen waaronder een bestelbus zouden met elkaar in aanrijding zijn gekomen.

 

Mogelijk is het ongeval gebeurd tijdens het invoegen en uitvoegen tussen verschillende rijbanen. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen.

 

Rijkswaterstaat heeft tijdelijk een rijbaan afgesloten. Door de afsluiting ontstond vertraging. Twee voertuigen zijn afgesleept door het bergingsbedrijf.

DONDERDAG 03|12

HOEVELAKEN - Op de Nijkerkerstraat in Hoevelaken zijn donderdagmiddag vier voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De schade is aanzienlijk.

 

De weg tussen Nijkerk en de A1 zit dicht. Meerdere mensen worden door ambulancepersoneel behandeld. Het ongeval gebeurde rond half 6.

1/1

DONDERDAG 03|12

BARNEVELD - Het coronavirus heeft gezorgd voor hoge druk op de ziekenhuizen. Er is weinig ruimte voor extra patiënten. Het kabinet kwam daarom een vuurwerkverbod voor de komende jaarwisseling. De gemeente Barneveld sluit hierbij aan met een besluit voor carbid en vreugdevuren. De gemeente zal dit jaar geen ontheffingen verlenen voor schieten met carbid. Ook zullen we het zonder vreugdevuren moeten doen.

 

Burgemeester Asje van Dijk zegt hierover: "Ook Oud en Nieuw wordt dit jaar anders dan anders. We realiseren ons dat de maatregelen voor velen teleurstellend zijn. Toch roep ik ...

DONDERDAG 03|12

NIJKERK - Donderdagmiddag 3 december heeft er midden in de spits een aanrijding plaatsgevonden op de Van Middachtenstraat in Nijkerk. Minstens 1 persoon is gecontroleerd in de ambulance.

 

Door het ongeval werd 1 rijstrook van de rondweg afgesloten. Hierdoor ontstond er in beide richtingen een kilometers lange file.

MAANDAG 30|11

NEDERLAND - Vanaf dinsdag 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht in alle openbare en overdekte ruimten, in het onderwijs, het openbaar vervoer en bij contactberoepen.

 

Wanneer moet ik een mondkapje op?
Iedereen vanaf 13 jaar draagt verplicht een mondkapje op openbare plekken die binnen zijn. Zoals musea, winkels, restaurants en theaters. Ook scholen en onderwijsinstellingen. Zoals middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Maar niet op basisscholen.


Bij contactberoepen. Zoals bij de kapper en de fysiotherapeut.


In het openbaar vervoer. Ook op de perrons en bij ...

VRIJDAG 20|11

NEDERLAND - Het aantal coronabesmettingen daalt. Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn er vanaf donderdag 19 november nieuwe landelijke maatregelen.

 

  • Musea, theaters, zwembaden en pretparken zijn weer open.
  • We mogen weer sporten in groepslessen.
  • We mogen per dag weer maximaal 3 mensen thuis ontvangen.
  • We mogen met maximaal 4 mensen in groepsverband buiten zijn.

 

Tegelijk blijft de gedeeltelijke lockdown in stand. Het advies is om tot de eerste helft van januari niet naar het buitenland te reizen. Tenzij dat echt noodzakelijk is. Evenementen blijven verboden en de ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines