Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:16:59 Fratersgoed 3863XN Nijkerk 41049 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

donderdag 02 april 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 02|04

NEDERLAND - Let op! Er is een e-mail in omloop van iemand die beweert van de politie te zijn. Deze e-mail is nep en NIET van de politie afkomstig.

 

E-mail ontvangen? Klik niet op linkjes. Mogelijk is er sprake van malware of ransomware.

GISTEREN 01|04

NIJKERK - Op de Nachtegaalsteeg in Nijkerk heeft de dierenambulance in een partij snoeihout sierkippen aangetroffen. Op een andere locatie aan de Douwencamp werden in een afgesloten doos en een dichtgebonden vuilniszak eveneens sierkippen aangetroffen. In totaal bleek het om ca. 30 sierkippen te gaan.

 

De sierkippen waren gelukkig allemaal nog in leven en zijn kennelijk gedumpt.

 

De politie is benieuwd of iemand wellicht iets bijzonders heeft gezien/gehoord of misschien meer kan vertellen over de herkomst van de sierkippen. Neem contact op met de politie via telefoonnummer ...

1/1

DINSDAG 31|03

NEDERLAND - Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

 

Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

 

De verlenging is noodzakelijk om de verspreiding van het ...

DINSDAG 31|03

NIJKERK - Dinsdagmiddag om 14.30 uur mocht de brandweer van Nijkerk er uit voor een gevallen dakpan. In de stralende zon kwam er een melding binnen van stormschade. Vanaf een hoog pand aan de Catharinastraat was een dakpan losgekomen en op straat terecht gekomen. De brandweer heeft op het dak een inspectie uitgevoerd of er nog meer pannen los zouden liggen. 

 

De dakpan op de grond scheen er al even te liggen volgens buurtbewoners. Een jongeman heeft vervolgens gedacht de brandweer daarvoor te moeten inschakelen, aldus omstanders. De pandeigenaar zal op de hoogte worden gebracht ...

MAANDAG 30|03

NIJKERK - Maandagmorgen omstreeks 09:30 uur werd de brandweer van Nijkerk gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Gentiaan.

 

De brandweer was snel ter plaatse en ging met een poederblusser naar binnen. De bewoners waren op tijd buiten en niemand raakte gewond. Door het snelle optreden van de brandweer is erger voorkomen en is de schade beperkt gebleven.

 

Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend. De brandweer gaf een traumabeertje aan het kindje wat met zijn moeder buiten stond.

DINSDAG 31|03

NEDERLAND - Criminelen blijven proberen om over de rug van slachtoffers geld te verdienen aan het corona-virus. De afgelopen periode zijn verschillende nep webshops ontdekt, waar je bijvoorbeeld mondmaskers kunt bestellen. De politie probeert hier bovenop te zitten.

 

Het Cyberteam onderzoekt momenteel een nep-webshop onder de naam mamex.eu. Deze webshop biedt mondmaskers aan, maar levert vervolgens niet.

 

Vragen
Weet u wie er achter mamex.eu zit of andere nep webshops? Geef dat dan door bij de tiplijn, of desnoods anoniem. Het cybercrimeteam wil van u dus concreet namen ...

MAANDAG 23|03

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Minister-president Rutte en de ministers De Jonge, Grapperhaus en Van Rijn lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) maandag 23 maart 2020 toe tijdens een persbijeenkomst.

 

De aangescherpte en nieuwe maatregelen zijn:

  • Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen. Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines