Datum 28|09 Tijd 22:56:36 Bgm-01 Br Buiten Douwencamp Nijkerk 071131 Prio Hoog Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 30 september 2020

Adverteren

112Nijkerk staat midden in de lokale samenleving van Nijkerk. Wij voorzien de bewoners van actueel 112 nieuws uit de eigen woon- en leefomgeving.

Lokaal
Als lokale ondernemer zit u er niet op te wachten om voor een vermogen een advertentie te plaatsen in de krant. Wij bieden u nu de mogelijkheid om op een doeltreffende manier contact te krijgen met de doelgroep uit uw eigen regio. De kosten blijven laag, omdat u gerichter reclame maakt en de advertentie is niet eenmalig maar blijft een half jaar of een heel jaar online.

Online adverteren
Internet is een uiterst geschikt medium om een specifieke doelgroep te bereiken. Door de maximale betrokkenheid van onze redacteuren zijn de websites van 112Press altijd up-to-date.

Bezoekers aantallen
Met 270.000 unieke bezoekers en ruim 2.300.000 paginaweergaves per jaar kan 112Nijkerk zich één van de grootste 112 online nieuwsmedia in de regio noemen. De meeste bezoekers van 112Nijkerk komen uit de regio, adverteren voor bedrijven is daarom juist erg interessant. De website is bedoeld voor jong en oud en wordt ook daadwerkelijk bezocht door mensen in alle leeftijdscategorieën.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Veldman via [email protected].

Adverteren doet verkopen!