Redactie cultuur 0 reactie(s) do 16 september 2021, 19:23

Op 9 oktober gratis ludiek theater over opvoeden in De Ark

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Theatergroep Bint speelt een herkenbare, humoristische, interactieve voorstelling die een inkijkje geeft in hoe ‘we’ dat doen. Géén tips of adviezen, maar een eerlijk gesprek over hoe we het opvoeden doen en volhouden. Ze nodigen het publiek uit om iets van zichzelf te laten zien zonder dat ze te kijk staan. De voorstelling is voor alle ouders en opvoeders: of je nu heel pedagogisch te werk probeert te gaan of maar wat doet, iedereen is welkom.

Reserveren (gratis voorstelling)
Wanneer: zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: 19.30-21.00 uur
Waar: de Ark, Willem-Alexanderplein 14, 3862 CE Nijkerk