Logo 112Nijkerk

Nieuwe boerenactie in Barneveld legt verkeer plat bij A1/A30 in Barneveld
Redactie overig 3 reactie(s) vr 15 juli 2022, 16:03

Nieuwe boerenactie legt verkeer plat bij A1 / A30 in Barneveld

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:05 uur
BARNEVELD – Op een aantal locaties in de gemeente Barneveld hebben boeren vrijdagmiddag gedemonstreerd. Boeren en transportondernemers gaven massaal gehoor aan een landelijke oproep tot protest.

Boven de A1 waren boeren op het viaduct bij Terschuur aan het demonstreren samen met de brandweer want zonder boeren is er geen toekomst meer voor brandweer Zwartebroek. Hier bestaat de helft van het vrijwilliger korps uit boeren. Een ander deel van de boeren vertrok vanaf de parkeerplaats bij de Goudreinet en legde rond de A30 / A1 het verkeer compleet vast. Zo ook industrieterrein de Harselaar.

Boerenactiegroep Agractie had het initiatief genomen om Nederland vrijdagmiddag een kwartier ‘plat te leggen’. De organisatie riep Nederlanders op om 15.00 uur het werk voor vijftien minuten neer te leggen om ‘solidariteit met de boeren’ te tonen.

Ik ben solidair met de protesterende boeren!

Reacties

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.