Redactie overig 0 reactie(s) wo 29 september 2021, 16:21

Medewerker naar het ziekenhuis na lekkage gevaarlijke stof bij kipverwerker in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Bij kipverwerker Plukon in Nijkerk zijn woensdagochtend bij werkzaamheden mogelijk gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Medewerkers van het bedrijf zijn het pand ontvlucht, de brandweer voert metingen uit om vast te stellen wat er precies aan de hand is.

Volgens woordvoerder van de brandweer Martin van de Poel bevindt de lekkage zich alleen in het pand en niet daarbuiten. Volgens de woordvoerder is er ook één medewerker naar het ziekenhuis gebracht. De lekkage is door brandweerlieden in speciale pakken inmiddels gedicht. De brandweer is aan het afbouwen.