Redactie ongeval 0 reactie(s) za 02 oktober 2021, 18:02

Man valt door dak bij bouw werkzaamheden aan de Appelsestraat in Nijkerk

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Aan de Appelsestraat in Nijkerk is zaterdagmiddag iemand gewond geraakt bij bouwwerkzaamheden. Het slachtoffer is met de hoogwerker van de brandweer vanaf de bovenverdieping naar beneden gehaald.

Omdat er mogelijk asbest in het pand zit worden de hulpdiensten ontsmet. Twee ambulances, een hoogwerker en de tankautospuit van Zwartebroek zijn ter plaatse.

De man is een aantal meter naar beneden gevallen door het dak heen, aldus een getuige. De Appelsestraat is afgesloten voor verkeer.