Redactie regio 0 reactie(s) vr 21 januari 2022, 16:45

Man uit Bunschoten kan toch nog bij bruiloft van zijn dochter aanwezig zijn dankzij Stichting Ambulance Wens

Laatste update: 1 jaar geleden

BUNSCHOTEN – Op vrijdag 21 januari was Stichting Ambulance Wens aanwezig in Bunschoten. Ze lieten een laatste wens in vervulling gaan van een man uit Bunschoten. De man wilde graag bij zijn bruiloft van zijn dochter zijn. Vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens heeft dit mogelijk gemaakt en voor het vervoer gezorgd. Deze bruiloft werd gehouden in Bunschoten en Eemdijk.

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Het werk van de stichting wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven.