Redactie overig 0 reactie(s) wo 15 februari 2023, 16:11

Lekkage bij binnenzwembad in woning Hoevelaken, brandweer in chemiepakken naar binnen

HOEVELAKEN – Woensdagmiddag rond 14:20 uur werd er alarm geslagen voor gevaarlijke stoffen in een woning aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken. De hulpdiensten werden groots opgeroepen, waaronder de IBGS (Incidenten Bestrijding Gevaarlijke Stoffen) en een meetploeg van brandweer Voorthuizen.

Brandweerlieden, gehuld in speciale chemiepakken, zijn de woning binnengegaan. Er bleek een lekkage in de installatie van een binnenzwembad onder het woonhuis te zijn. Een deel van de straat is afgezet en de politie is ook aanwezig om het verkeer in de straat te begeleiden.

Vier volwassenen en een kind zijn nagekeken door de ambulancedienst. Ze hoeven niet naar het ziekenhuis. De brandweer gaat proberen de vloeistof op te ruimen en de woning te ventileren. Hoe lang dit nog in beslag neemt is nu nog niet duidelijk.

De bewoners zijn opgevangen bij de buren. De inzet van de brandweer trok veel bekijks van buurtbewoners.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

15:23:28 15-02-23 P 2 BGM-01 (Kleine IBGS) Stank/hind. lucht (Chemiepakken, meting) Westerdorpsstraat Hoevelaken 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.