Redactie — lokaal0 reactie(s) — di 23 november 2021, 19:08

Kom op zaterdag naar de prikbus in Nijkerk!

NIJKERK – GGD Gelderland-Midden komt aanstaande zaterdag weer met een vaccinatiebus naar de gemeente Nijkerk. De inwoners die dat willen kunnen op deze manier direct, dichtbij en gratis gevaccineerd worden. In de bus vaccineren ze zowel met het Janssenvaccin als met het Pfizervaccin.

Dit betekent dat:

• ook jongeren een prik kunnen komen halen
  • volwassenen vanaf 18 jaar kunnen kiezen tussen het Janssenvaccin en het Pfizervaccin;
  • iedereen die al een 1e Pfizer prik heeft gehad ook welkom is, mits de 21 dagen na de 1e prik verstreken zijn.

Wanneer?
Zaterdag 27 november, van 11.00 tot 17.00 uur;

Waar?
Molenplein, Nijkerk;

Voor wie?
Iedereen vanaf 12 jaar is welkom voor een vaccinatie. Voor jongeren onder de 16 heeft het de voorkeur dat een van de ouders meekomt. Een afspraak is niet nodig.

In de bus zijn mensen ook welkom met hun vragen over corona of vaccineren.

Het is belangrijk dat bezoekers hun ID-bewijs meenemen en een mondkapje dragen in de bus.

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!