Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) zo 12 september 2021, 4:02

Kom op 18 september naar de prikbus in Nijkerk!

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – GGD Gelderland-Midden komt op zaterdag 18 september weer met een vaccinatiebus naar de gemeente Nijkerk. Inwoners die dat willen kunnen op deze manier direct, dichtbij en gratis gevaccineerd worden. In de bus vaccineren ze deze keer zowel met het Janssen vaccin als met het Pfizervaccin.

Dit betekent:

• ook jongeren een prik kunnen komen halen;
  • volwassenen vanaf 18 jaar kunnen kiezen tussen het Janssenvaccin en het Pfizervaccin;
    iedereen die al een 1e Pfizer prik heeft gehad ook welkom is, mits de 21 dagen na de 1e prik verstreken zijn.

In de bus zijn mensen ook welkom met hun vragen over corona of vaccineren.
Het is belangrijk dat bezoekers hun ID-bewijs meenemen en een mondkapje dragen in de bus.

Op www.ggdgm.nl/vaccinatiebus vindt u meer informatie over vaccinatiebus.