Jongen uit Putten is sleutel kwijt van handboeien, brandweer schiet te hulp
Redactie overig 0 reactie(s) vr 30 september 2022, 22:06

Jongeman uit Putten is sleutel kwijt van handboeien, brandweer schiet te hulp

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22:07 uur
PUTTEN – De brandweer en politie in Putten kreeg woensdagavond wel een hele bijzondere 112 melding. Een jongeman zat vast in handboeien en was het sleuteltje kwijt geraakt waardoor hij de handboeien niet meer af kreeg. Hierop schakelde hij de hulpdiensten in.

Rond 20.00 uur kwam de melding binnen. De politie adviseerde de jongeman naar de brandweerkazerne toe te lopen zodat brandweerlieden de jongeman daar uit zijn wel ‘benarde’ positie konden bevrijden. De inmiddels opgetrommelde brandweerlieden stonden gek te kijken toen ze hoorden wat er precies aan de hand was en zij de jongen in de handboeien zagen staan. “Hij was niet aangehouden en gevlucht voor de politie, het was gewoon een grapje met handboeien van de jongeman zelf”

De 17 jarige jongen uit Putten was met een vriend buiten aan het rondhangen waarna zij het grappig vonden om de handboeien om te doen. Toen de handboeien eenmaal om zaten en de jongeman de handboeien afwilden doen, bleek het sleuteltje kwijt. De gealarmeerde brandweerlieden wisten met behulp van een slijptol de handboeien los te krijgen.

Na een drankje op de brandweerkazerne met de brandweerlieden keerden de jongeman en diens vriend terug naar huis met een wel bijzonder verhaal, die hij niet snel zal vergeten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.