Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 22 september 2022, 20:24

Inwoners met een laag inkomen kunnen gratis corona zelftesten ophalen

NIJKERK – Zeker sinds de coronamaatregelen zijn versoepeld, blijft het belangrijk om bij klachten te testen. Met een zelftest voorkom je meer besmettingen.

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om een zelftest te doen. Daarom stelt de overheid ze gratis beschikbaar. Inwoners met een laag inkomen kunnen de testen gratis afhalen op twee plekken in Nijkerk. Als ze op zijn, is het mogelijk om nieuwe testen op te halen. Dit geldt zolang de voorraad strekt.

Waar afhalen?

Sigma, Adres: Frieswijkstraat 99, 3861 BK in Nijkerk
U hoeft geen afspraak te maken. Vrij inlopen kan vanaf 1 oktober 2022 op dinsdag-, donderdag-, en vrijdagmorgen tussen 9.00 -13.00 uur.

Voedselbank Nijkerk, Adres: Nachtegaalsteeg 2, 3862 WH in Nijkerk
U hoeft geen afspraak te maken. Vrij inlopen kan vanaf 28 september 2022 op woensdagmorgen tussen 9.00 -11.30 uur.