Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|06

NIJKERK - Op woensdag 19 juni omstreeks 08.30 uur kwam een personenauto in de sloot terecht in de polder bij Nijkerk aan de Bontepoort.

De bestuurder was vanaf Bunschoten binnendoor gereden richting Nijkerk en van de weg geraakt. De bestuurder kon zonder enig letsel uit de auto komen en liep enkel een natte broek/schoenen op. De auto liep forse waterschade op en moest uit de poldersloot getakeld worden.

GISTEREN 19|06

PUTTEN - Op woensdagavond 19 juni is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Aaltsengoed in Putten. Er is brand ontstaan in het dak van een appartementengebouw. De brand is ontstaan door bliksem inslag.

De brandweer is druk bezig met het blussen van de brand.

DINSDAG 18|06

NIJKERK - Dinsdagavond omstreeks half zeven heeft op de Berencamperweg in Nijkerk een auto vlam gevat. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat de auto geheel verloren ging.

Het verkeer heeft aan beide kanten enige hinder ondervonden van de brand.

DINSDAG 18|06

AMERSFOORT - Dinsdagmiddag zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen naar de A28 bij Amersfoort. Daar is een ongeval gebeurd met meerdere voertuigen. Hoeveel gewonden er precies zijn is niet duidelijk.

Rijkswaterstaat heeft drie rijstroken afgesloten. De brandweer is aanwezig om assistentie verlenen omdat er één persoon bekneld zou zitten. Het ongeval zorgt voor flinke file vanuit Nijkerk richting Leusden.

MAANDAG 17|06

NIJKERK - Aan de Voorthuizerweg in Nijkerk is maandagmorgen 17 juni een ongeval gebeurd. Rond half 7 werd een fietser aangereden door een automobilist.

De man fietste op het fietspad toen een vrouw met de auto uit een uitrit gereden kwam van een camping. De man hield er na de val een gebroken pols aan over. Ook had hij letsel aan zijn been. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VANDAAG 20|06

HOEVELAKEN - Tussen woensdag 19 juni 19.00 uur en donderdag 20 juni 9.15 uur, is er ingebroken in een woning aan de Oosterdorpsstraat. Heeft u tussen vermelde tijdstippen iets verdachts gezien in de omgeving, dan hoort de politie dat graag. U kunt dit melden via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting ...

MAANDAG 17|06

NIJKERK - Afgelopen zaterdag werd op de Spoorstraat in Nijkerk een man uit Nijkerk aangehouden voor het bezit van een handelshoeveelheid harddrugs en het rijden zonder rijbewijs. De man reed op een scooter waarvoor hij geen rijbewijs had en een aantal weken geleden ook al voor was bekeurd.

De man viel op omdat hij ineens ging lopen bij het zien van een motoragent. Tijdens de aanhouding verzette de man zich hevig waardoor een passerende automobilist de agent heeft geholpen om de man in de boeien te kunnen slaan. Onderzoek door de recherche volgt.

Zaterdag 03 augustus

Stroe