Logo 112Nijkerk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 04 oktober 2021, 17:44

Herinrichting van de Stoutenburgerlaan gestart

NIJKERK – Vanaf maandag 4 oktober 2021 is aannemersbedrijf NTP uit Hattem in opdracht van de gemeente Nijkerk gestart met de herinrichting van de Stoutenburgerlaan, het betreft voorbereidende werkzaamheden zoals het inrichten van een depot en het kappen van de zieke bomen.

Het werk zal worden uitgevoerd in 5 fases om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Vanaf 11 okotober zal het werk fysiek aanvangen en zullen zij in 4 fases in de periode van week 41 t/m 51 werken vanaf de kruising Kantermarsweg / Oosterdorpstraat t/m de Frans Trompstraat. Dan blijft er voor het nieuwe jaar nog 1 fase over welke loopt vanaf de Frans Trompstraat t/m de rotonde Koninginneweg. Deze vijfde fase zullen zij in het nieuwe jaar uitvoeren vanaf week 2 t/m 8.

Het werk houdt grofweg in dat de aannemer het asfalt gaat vervangen voor straatwerk, de trottoirs worden vernieuwd en dat er ter plaatse van de bomen groeiplaatverbetering toe wordt gepast om worteldruk in de toekomst te beperken. Verder zal een deel van de Stoutenburgerlaan worden voorzien van een nieuw hemelwaterriool waar de straatkolken t.b.v. de afwatering op worden aangesloten.

Planning en werkzaamheden
De werkzaamheden zullen dit jaar worden uitgevoerd vanaf 4 oktober t/m 24 december. En in het nieuwe jaar vanaf 10 januari t/m 4 maart 2022. Dit alles is afhankelijk van de weersomstandigheden. Gedurende de werkzaamheden is de Stoutenburgerlaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld. Aanwonenden zijn reeds door de aannemer ingelicht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.