Logo 112Nijkerk

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 12 mei 2023, 17:21

Handtekening onder overeenkomst dierenambulance

NIJKERK – Vertegenwoordigers van de Dierenambulance Noord-West Veluwe en dierenopvang De Ark hebben donderdag hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente. Burgemeester Gerard Renkema zette zijn handtekening namens de gemeente.

De overeenkomst betreft de opvang en het vervoer van zwerfdieren voor het jaar 2023. Het gaat om een tijdelijke oplossing. Vanaf 2024 werkt de gemeente Nijkerk samen met negen andere gemeenten voor het vervoer van zwerfdieren. De voorbereidingen van de aanbestedingsprocedure zijn inmiddels van start gegaan.

De Dierenambulance Noord-West Veluwe verzorgt sinds begin dit jaar het vervoer van zwerfdieren voor de gemeente Nijkerk. Het gaat om dieren (wild of huisdieren) die zonder eigenaar in de openbare ruimte worden aangetroffen. Petra de Jong van de dierenambulance is zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe. Ze laat weten dat met de uitbreiding naar Nijkerk nieuwe vrijwilligers welkom zijn. Die kunnen zich melden bij de Dierenambulance Noord-West Veluwe, telefoon (0341) 23 05 29 of [email protected]. Via deze contactgegevens kunt u ook melding maken van aangetroffen of gewonde dieren zonder eigenaar.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.