Logo 112Nijkerk

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 17 november 2023, 16:01

Grote drugsvondst in woning Nijkerk na melding onwelwording

NIJKERK – De politie trof op zondag 12 november een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aan in een woning. Zij waren hier ter ondersteuning van ambulancepersoneel. Daar was een 112 melding binnengekomen dat de bewoner onwel was geworden door de inname van verdovende middelen. Eenmaal in de woning troffen de collega’s 30 kilo softdrugs en 40 kilo harddrugs aan.

De bewoner is door het ambulancepersoneel meegenomen. Deze is later aangehouden voor onder andere het bezit van verdovende middelen. Er is een onderzoek gestart naar de verdachte. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.