Logo 112Nijkerk

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 15 november 2023, 15:29

Gezochte man die in Nijkerk op de vlucht was aangehouden

NIJKERK – De man, naar wie 7 november werd gezocht in een woning in Nijkerk en die op de vlucht was, is op 13 november aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Hij is aangehouden op verdenking van poging tot afpersing, bedreiging en vernieling.

Op 7 november werd via Burgernet een oproep gedaan uit te kijken naar de man, nadat hij de benen nam bij een (toevallige) ontdekking in een woning.Collega’s van de gespecialiseerde eenheid deden later die dag een poging de man aan te houden, maar hij bleek niet aanwezig te zijn in een woning waar de politie binnen viel. Uiteindelijk meldde de verdachte zich zelf op het politiebureau in Arnhem. Hij zit inmiddels vast en er loopt een onderzoek naar hem. Over de details van dat onderzoek kan de politie op dit moment niet verder ingaan.

112 Nijkerk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nijkerk lees je in onze categorie 112 Nieuws Nijkerk. Alle 112 alarmeringen uit Nijkerk kan je live volgen via 112 meldingen Nijkerk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.