Redactie — 1120 reactie(s) — wo 03 november 2021, 20:15

Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding met auto, traumateam naar Terschuur

TERSCHUUR – Bij een ongeval op de Hoevelakenseweg in Terschuur is woensdagavond een fietser zwaar gewond geraakt. Het ongeval gebeurde bij de kruising met de Tolboomweg. De 50-jarige fietser uit Zwartebroek sloeg af richting de Sionskerk en daar werd aangereden door een achterop komende auto.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar vanwege het slechte weer kon deze niet vliegen. Het Mobiel Medisch Team (MMT) is daarom met de auto vanuit Amsterdam de ambulance tegemoet gereden voor een zogenaamde rendez-vous ter hoogte van de McDonald’s.

Vanwege het ongeval werd de Hoevelakenseweg tussen Hoevelaken en Voorthuizen tijdelijk afgesloten.

Update
Het slachtoffer is donderdagmorgen in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.