Logo 112Nijkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandweer Kootwijkerbroek viert 90 jarig jubileum

16 juni 2022 - 18 juni 2022

Dit jaar bestaat Brandweer Kootwijkerbroek 90 jaar! Op 8 februari 1932 kwamen een aantal inwoners bijeen in de school met de bijbel, om met elkaar de mogelijkheden te bespreken om in Kootwijkerbroek een brandweer van de grond te krijgen. Er moest wat gedaan worden om te voorkomen, dat er nog meer huizen door de brand verwoest werden. Er ging namelijk bijna geen jaar voorbij, of hier en daar gingen één of meerdere hooibergen in vlammen op.

Het 90 jarig jubileum wordt gevierd op 16, 17 en 18 juni 2022. Tijdens deze 3 daagse jubileumdagen is er voor iedereen wel iets te beleven. Van een brandweer-demo tot Firegames en van een kleurplatenactie tot braderie. Download HIER het programma.

Gamerun
Tijdens de Gamerun strijdt je samen met familie, vrienden of collega’s tegen andere teams. Bezit jij net als een brandweerman/vrouw over uithoudingsvermogen, precisie, inzicht, samenwerking en concentratie? Laat dit dan zien tijdens de gezellige en uitdagende Gamerun! Inschrijven kan via dit formulier.

Gegevens

Begin:
16 juni 2022
Einde:
18 juni 2022
Site:
http://brandweerkootwijkerbroek.nl/brandweer-kootwijkerbroek-bestaat-90-jaar/

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.