Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 04 februari 2022, 16:36

E-biker aangereden in Bunschoten, omstanders maken overkapping met bierkratjes en paraplu

Laatste update: 10 maanden geleden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op vrijdag 4 februari rond 15:30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Zuidwenk in Bunschoten. Een e-biker was aangereden door een automobilist. De auto en fiets hebben forse schade opgelopen. In de voorruit van de auto zit een flink barst. Gemeentelijke handhavers waren snel aanwezig bij het ongeval om het verkeer te regelen. Tijdens het ongeval was het aan het regen.

Buurtbewoners haalden meteen bierkratjes en een paraplu te voorschijn. Een overkapping werd gemaakt met de bierkratjes en paraplu. Er werd zelf een kachel aangesloten om onderkoeling te voorkomen bij het slachtoffer.

Voor het slachtoffer werd een ambulance opgeroepen. Het slachtoffer had een flink hoofdwond. Na onderzoek werd besloten om het slachtoffer te vervoeren naar het UMC. De toestand van het slachtoffer is niet bekend. Agenten hebben geholpen met de afhandeling van de schade. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. Een buurtbewoner heeft koffie gezet voor de aanwezige betrokkenen en hulpverleners.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons