Logo 112Nijkerk

Redactie overig 0 reactie(s) ma 31 juli 2023, 23:16

Duo achterna gezeten in Hoevelaken; politie en brandweer zoekt in sloot naar tas

HOEVELAKEN – Politie en brandweer zijn maandagavond rond 21:45 uur uitgerukt naar de Schimmelpenninck in Hoevelaken. In een sloot zou een tas liggen.

Met een speciaal team van brandweer Zwartebroek is men op zoek gegaan naar de tas in het water. Met zogeheten vuil werk pakken gaat de brandweerlieden het water in om de sloot te doorzoeken.

Twee mannen zouden eerder op de avond achterna gezeten zijn door agenten en zouden een tas weggegooid hebben. De mannen zijn niet aangehouden omdat er een spoedmelding tussendoor kwam en er op dat moment geen strafbare feiten waren.

Later op de avond heeft de politie de brandweer laten zoeken naar de tas maar dat tevergeefs. Na een grondige zoekslag werd de tas niet aangetroffen. De inhoud van de tas is bij de politie ook niet bekend.

Locatie

112 Melding

21:43:10 31-07-23 P 3 BON-01 Ass. Pol Schimmelpenninck Hoevelaken 071231 Blusgroep 1 spoed Hoevlaken Brandweer Nijkerk GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.