Redactie — lokaal0 reactie(s) — do 14 oktober 2021, 17:49

Doorgaand (fiets-)verkeer over de Holkerweg niet mogelijk vanwege werkzaamheden

NIJKERK – In de periode van 25 oktober tot en met 12 november voert aannemer Smink Infra BV in opdracht van gemeente Nijkerk werkzaamheden uit op de Holkerweg. Het gaat om het gedeelte tussen de Bunschoterweg en de Ambachtsstraat.

Doorgaand (fiets-)verkeer is gedurende deze werkzaamheden niet mogelijk, hier worden omleidingen voor ingesteld. Aanwonenden blijven vanaf 1 zijde bereikbaar, vanaf de Bunschoterweg of Ambachtsstraat. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats ter hoogte huisnummers 29, 72 en 76, zie hiervoor onderstaande globale planning:

Week 43: Afsluiting t.h.v. Holkerweg 76: t.b.v. realiseren aansluiting Grashof
Week 44: Afsluiting t.h.v. Holkerweg 72: t.b.v. realiseren aansluiting Veldhof & fietspad
Week 45: Afsluiting t.h.v. Holkerweg 29: t.b.v. realiseren aansluiting toekomstig fietspad

De gemeente probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken door de werkzaamheden zo snel mogelijk te realiseren. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden wordt de Holkerweg op 12 november weer open gesteld voor alle verkeer.