Logo 112Nijkerk

Redactie brand 0 reactie(s) vr 04 november 2022, 20:40

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand bij boerderij in Putten

PUTTEN – De brandweer van Putten en Nijkerk zijn vrijdag met spoed gealarmeerd voor een 112melding van een schoorsteenbrand in een boerderij aan de Stenenkamerseweg in Putten.

De melding kwam omstreeks 17:25 uur binnen bij de meldkamer waarna er 2 brandweerwagens van het korps Putten en een hoogwerker werden gealarmeerd voor de brand.

Bij aankomst bleken er geen uitslaande vlammen te zijn en zat het vuur in het schoorsteenkanaal, met behulp van de hoogwerker van de spuitgasten uit Nijkerk is met naar boven gegaan om een inspectie te doen en hebben met een ramoneur de schoorsteen geveegd.

De brandweer heeft verdere uitbreiding of schade weten te voorkomen.

112 Putten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Putten lees je in onze categorie 112 Nieuws Putten. Alle 112 alarmeringen uit Putten kan je live volgen via 112 meldingen Putten.

112 Melding

17:25:28 04-11-22 P 1 BON-11 BR woning (schoorsteen) Stenenkamerseweg Putten 071151 062141 Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.