Logo 112Nijkerk

Redactie overig 0 reactie(s) za 04 februari 2023, 8:23

Brandweer rukt uit voor gevaarlijke stof in vrieshuis Nijkerk; medewerkers gecontroleerd in ambulance

Laatst bijgewerkt: zaterdag 4 feb 2023 om 17:11 uur

NIJKERK – De brandweer is zaterdagochtend uitgerukt naar de Gazellenstraat in Nijkerk voor een 112melding gevaarlijke stoffen.

Rond 07:15 uur werd de brandweer gewaarschuwd vanwege een vreemde lucht in het vrieshuis van Lagemaat. Op het industrieterrein is aan beide kanten de Gazellenstraat ruim afgesloten. Ook is een ambulance ter plaatse uit voorzorg.

Het zou gaan om een ammoniak lekkage in een koelcel van vrieshuis Lagemaat. Enkele medewerkers worden even nagekeken in de ambulance maar zijn niet gewond geraakt. De brandweer is in het pand aan het meten en heeft de lekkage gestopt. De brandweer gaat het pand ventileren. Een gespecialiseerd bedrijf komt de lekkage verder opruimen.

Video

Locatie

112 Melding

07:16:32 04-02-23 P 2 BGM-01 (Kleine IBGS) Leefmilieu (Met gev. stof) (meting) Gezellenstraat Nijkerk 071131 Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.