Redactie brand 0 reactie(s) vr 30 december 2022, 23:40

Brandweer Putten blust autobrand aan de Krachtighuizerweg

Laatste update: 1 maand geleden

PUTTEN – De brandweer van Putten is vrijdagavond opgeroepen voor een brand in een personenauto op de Krachtighuizerweg in Putten.

Om 22.20 uur brak er brand uit in een personenauto. Bij aankomst van de brandweer bleek het voertuig volledig in de brand te staan.

De brandweer heeft de brand geblust. Niemand is bij de brand gewond geraakt. Wat de oorzaak is, is onbekend.