Logo 112Nijkerk

Redactie ongeval 1 reactie(s) do 27 april 2023, 17:13

Brandweer bevrijdt slachtoffer uit auto na botsing met boom in Nijkerk

Laatst bijgewerkt: donderdag 18:41 uur
NIJKERK – Op de Barneveldseweg in Nijkerk is donderdagmiddag rond 16:15 uur een auto op z’n kant beland na een botsing met een boom. Een vrouw is door de hulpdiensten uit de auto bevrijd.

Naast brandweer en ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze kon in de lucht weer afgemeld worden. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De Barneveldseweg is net voor het tankstation komende vanuit Barneveld dicht voor al het verkeer. De toedracht van het ongeval is niet bekend.

Update

De boom was dusdanig beschadigd door de botsing dat deze door de brandweer is omgezaagd. Nadat ze geholpen hadden om de auto rechtop te zetten konden ze retour naar de kazerne. De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Locatie

112 Melding

16:22:37 27-04-23 P 1 BON-101 HV weg letsel N301 - Barneveldseweg 20,2 Nijkerk 071097 071531 Blusgroep spoed Zwartebroek Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Nijkerk

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Nijkerk
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.