Logo 112Nijkerk

Redactie overig 3 reactie(s) di 05 juli 2022, 19:42

Blokkeerboeren bij distributiecentrum van Boni in Nijkerk zijn weer naar huis

NIJKERK – Sinds maandagmorgen werd het distributiecentrum van Boni aan de Edisonstraat in Nijkerk geblokkeerd door protesterende boeren. De gemeente Nijkerk heeft sinds maandagavond een noodverordening om de boerenprotesten in te dammen. De gemeente heeft tot dinsdagmiddag bewust geen politie ingezet om de blokkade op te heffen.

Mobiele Eenheid

Het bleef dinsdag het erg druk bij het distributiecentrum, waar vrachtwagens die winkels moesten bevoorraden werden tegengehouden. Pas toen de Mobiele Eenheid werd ingezet, vertrokken de meeste boeren.

Ik ben solidair met de protesterende boeren!

Oudste
Nieuwste Meest gestemd