Redactie evenement 0 reactie(s) zo 19 september 2021, 21:19

BioBoer Tour 2021, 5 km lange wandeltocht langs 4 biologische bedrijven

Laatste update: 1 jaar geleden

REGIO – Een omslag maken van gangbaar naar biologisch is steeds meer aan de orde in de huidige maatschappij. Zaterdag 18 september 2021 hielden vier boeren aan de rand van Barneveld open huis met een heuse BioBoer Tour, een wandeltocht van vijf kilometer.

“We willen hier de verbinding tussen boer en burger optimaliseren. Elke boer vertelt zijn eigen verhaal” aldus Barry van Gerensteijn, initiatiefnemer van deze BioBoer Tour 2021.