Redactie ongeval 0 reactie(s) do 21 oktober 2021, 16:40

Auto te water aan de Verbindingsweg in Nijkerk, bestuurder nergens te bekennen

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Op de Verbindingsweg in Nijkerk is donderdagmorgen rond 08:05 uur een melding gemaakt van een auto te water. Een automobilist kwam vanaf de A28 vanuit Amersfoort en raakte door nog onbekende reden van de weg en belandde in de sloot.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder niet aanwezig. Waar de bestuurder is gebleven is niet bekend, zeker is wel dat hij een nat pak had. Een berger heeft de auto uit het water gehaald.