Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 20 oktober 2021, 17:46

Afslaande automobilist op de Barneveldseweg in Nijkerk ziet scooterrijder over het hoofd

Laatste update: 1 jaar geleden

NIJKERK – Een 42-jarige automobiliste uit Nijkerk reed woensdag 20 oktober rond 16.45 uur op de Barneveldseweg en wilde linksaf slaan richting de Slichtenhorsterweg. Zij verleende daarbij geen voorrang aan een voor haar van rechts komende scooter die over het fietspad van de Barneveldseweg vanuit de richting Nijkerk in de richting van Barneveld reed.

De scooter werd bestuurd door een 18-jarige man uit Barneveld. Het fietspad is gevestigd aan een voorrangsweg en de scooter heeft in deze situatie ook voorrang. De scooterrijder is voor controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.