Redactie overig 0 reactie(s) wo 16 maart 2022, 20:30

Aanhangwagens doelwit van dieven, wie heeft informatie?

Laatste update: 9 maanden geleden

EDE / NIJKERK / SCHERPENZEEL – In de maanden januari en februari zijn in Ede, Scherpenzeel en Nijkerk aanhangwagens met steigermateriaal gestolen. Mogelijk gaat het in alle drie de zaken om dezelfde verdachten.

Ede
Op zaterdag 8 januari werd aan de Francis Baconstraat in Ede een aanhangwagen met steigermateriaal gestolen. Op beelden is te zien dat twee mannen in een witte bestelbus aan komen rijden. De mannen openen het hek en eenmaal op het terrein verplaatsen ze een aanhangwagen om vervolgers de aanhanger met steigermateriaal aan hun bestelbus te koppelen. Als dat gelukt is rijden ze weg.

Scherpenzeel
De tweede diefstal was op 30 januari aan de Holleweg in Scherpenzeel. Op de camera is te zien dat de mannen de aanhangwagen dit keer koppelen aan een stationcar. Niet veel later is te zien dat de mannen er vandoor gaan.

Nijkerk
De derde diefstal was op 21 februari aan de Smitspol in Nijkerk. Op beelden zien we wederom twee mannen en een wit bestelbusje. Ook deze rijdt niet veel later weg met een aanhanger met daarop materiaal om steigers te bouwen. Deze aanhanger werd de volgende dag teruggevonden in Nieuwegein. De aanhangwagen was voorzien van een GPS-tracker.

• Wie kent deze personen?
  • Wie weet waar de aanhangwagens zijn gebleven?

Neem contact met ons op via de gratis tiplijn 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000