Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:41:12 Dijkje A Nijkerkerveen 3864PT 59010 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-110

Ambulance 07-110

zaterdag 22 juli 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|07

OTTERLO - Op de Apeldoornseweg N304 in Otterlo zijn vrijdagmiddag rond 16:45 uur twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

 

Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. De voorste auto remde af en wilde afslaan naar een nabij gelegen camping waarna twee voertuigen achterop de witte auto botsten. In elk geval twee personen raakte bij het ongeval gewond en zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

GISTEREN 21|07

BARNEVELD - Over anderhalve maand is het zover: het Raadhuisplein met De Barneveldse Beiaard en Ars Musica Orkest. De organisatie is blij dat Barnevelder Gert Bomhof bereid is gevonden het concert 'aan elkaar te praten'.


Gert Bomhof is onder meer verbonden aan de Muziekschool Barneveld en heeft een grote naam opgebouwd op muzikaal gebied. Met zijn achtergrond als musicus en dirigent bij diverse orkesten, muziekdocent bij Muziekschool Barnveld en zijn betrokkenheid bij muziekeducatie geldt hij als ambassadeur van muziek in Barneveld.


'We zijn blij dat hij tijdens ons concert zijn kennis ...

1/1

GISTEREN 21|07

AMERSFOORT - Afgelopen donderdagavond kreeg de politie een melding van ambulancepersoneel dat iemand in een onbewaakt ogenblik de sleutels van de ambulance had weggenomen terwijl zij bezig waren met de hulpverlening.

 

Van getuigen kreeg de politie een goed signalement door en werd er door meerdere eenheden uitgekeken naar de man. Gelukkig werd deze even later in beschonken toestand aangetroffen op de Westsingel.

 

De man is aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij verklaarde dat hij zich niet had gerealiseerd hoe dom zijn actie was....

 

Laat ...

GISTEREN 21|07

BARNEVELD - Donderdag 20 juli was het dan zover dat het Erfhuis zijn derde veilingmeester in zijn 50-jarig bestaan kon aankondigen. Marti Jansen nam letterlijk de hamer over van Ad Guldie en aan hem de taak om e.e.a. in goede banen te leiden. dat ging hem gezien de reacties van het publiek goed af.

 

Regelmatig klonk er gelach om een kwinkslag, een anekdote of een andere verrassende opmerking van de afslager. Wel was de handel wat 'taai', zoals dat in kennerskringen van een veiling heet. Of het nu door het mooie weer kwam of door de ingebrachte stukken valt niet te zeggen. al met ...

DONDERDAG 20|07

VEENENDAAL - Met name in de wijk West wordt de laatste maanden veel graffiti aangetroffen. De schade hierdoor bedraagt nu al duizenden euro's.

 

De politie wil uiteraard graag weten wie hiervoor verantwoordelijk is/zijn. Als u informatie heeft over de dader(s) bel dan met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

1/1

DONDERDAG 20|07

PUTTEN - De politie in Putten geloofden vandaag bij een snelheidscontrole hun eigen ogen niet. 181 waar u 80 mag?

 

Piep zei de laser waarna zij de snelheid konden aflezen. Wat?! 181!!!! Dit gebeurde op de Oude Rijksweg. Een weg waar meerdere lichte of zwaargewonden zijn gevallen. Op deze weg zijn zelfs meerdere mensen overleden! Bizar hoge snelheden.

 

Dit betekent dus ook invordering van het rijbewijs!

1/1

DONDERDAG 20|07

EDE - Eredivisionist Vallei Volleybal Prins kijkt terug op een succesvol seizoen. Niet alleen op sportief gebied waren er goede resultaten, ook de officiële start van de bouw van de topsporthal en de groei van de betrokkenheid uit het regionale bedrijfsleven gaven het afgelopen seizoen extra kleur.

 

Monique Becks, voorzitter van Vallei Volleybal Prins is blij met de ontwikkelingen: "Het is uniek dat we in Ede een volleybalteam hebben dat presteert op het hoogste niveau. Met dit team vol jonge talenten sloten we het seizoen af op de zesde plaats. Dat betekent dat dit Edese ...

GISTEREN 21|07

AMERSFOORT - De raadkamer heeft een besluit genomen over een op 8 juni aangehouden woninginbreker.


Op donderdag 8 juni werd er rond 01.00 uur door een alerte bewoner 112 gebeld dat er mogelijk bij haar buren op de Vrouwenpolder werd ingebroken. Ze werd wakker door geluid op straat en keek door het raam naar buiten. Ze zag bij de buren een man op de carport staan. Vervolgens zag ze de man door het raam op de eerste verdieping bij haar buren naar binnen klimmen.

 

Gealarmeerde politieagenten gingen snel ter plaatse. In de tussentijd zag de buurvrouw de man weer via de carport naar ...

GISTEREN 21|07

AMERSFOORT - De recherche zoekt getuigen van een straatroof van zondag 16 juli op de Lageweg ter hoogte van het waterwingebied.

 

Zondagavond rond 23.00 uur reed een 20-jarige jongen uit Amersfoort met zijn fiets over de Lageweg. Ineens werd hij door een vermoedelijk blauwe Volkswagen Golf gesneden. In de auto zaten twee mannen die hem bedreigden. Ze wilden zijn spullen. Toen hij dat weigerde ontstond er een worsteling. Hierna zijn de twee verdachten zonder buit weggereden in de richting van de Rustenburgerweg.

 

Signalementen zijn:
Bestuurder:

-Lichtgetinte man;

-Ongeveer ...

Meer artikelen