Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:15:16 Kleterstraat Nijkerk 3862CA 24534 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-109

Ambulance 07-109

maandag 27 maart 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 26|03

DIEREN - Zondagdagavond omstreeks 20:25 uur moest de brandweer in Dieren uitrukken voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Prinsenstraat.

 

Toen de brandweer arriveerde rookte de schoorsteen flink. Met behulp van een hoogwerker is de schoorsteen geveegd. De schade bleek mee te vallen aan de woning.

 

De inzet van de brandweer trok veel bekijks uit de buurt.

1/1

GISTEREN 26|03

EDE - Schoolgidsen van IVN Ede nemen 7 groepen basisschoolleerlingen mee naar de paddenpoelen bij de Horalaan. Zij lopen de route die de pad in het voorjaar aflegt vanuit het bos, langs de schotten en via de tunnels.

 

Komende week staan nog 3 excursies naar padden gepland. Hierna volgen nog 3 andere soorten buitenlessen. IVN-ers doen dit omdat zij de leerlingen een mooie natuurervaring mee willen geven. Nieuwe medewerkenden zijn van harte welkom.

 

Voor informatie kun je terecht bij scholenwerkgroep@ivn-ede.nl

1/1

GISTEREN 26|03

Binnenkort start het koor 'Charity Singers' in Ede: het koor dat zich zingend inzet voor goede doelen met een wisselend repertoire (popsongs, spirituals, klassiek, religieus etc.). De opbrengst van de concerten komt ten goede aan wisselende doelen.

 

Kom geheel vrijblijvend naar de 1e kennismakingsavond!

Datum:​woensdag 5 april 2017

Waar:​​Beatrixkerk te Ede (Beatrixlaan 54)

Aanvang: ​20:00 uur

 

Zangervaring is natuurlijk handig, inzet en enthousiasme zijn een must! Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, uiteraard wordt dit wel gewaardeerd. Hoewel we in een kerk ...

GISTEREN 26|03

TERSCHUUR - Een motorrijder is zondagmiddag rond 16:00 uur op de Stoutenburgerweg in Terschuur ten val gekomen. De man lette vermoedelijk net na de Elleboogweg even niet op, kwam tegen het muurtje van de brug bij de Esvelderbeek aan en botste tegen een boom. 

 

De motorrijder was in gezelschap van een groep motorrijders bezig met een zogeheten tour-tocht. De motorrijders kwamen vanuit Terschuur en reden richting Achterveld. De ambulancedienst heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis in Amersfoort. De zwaar beschadigde motor is door familie leden van de man opgehaald. De groep ...

GISTEREN 26|03

APELDOORN - Zondag omstreeks 15:00 uur kreeg de brandweer de melding van een autobrand aan de Arthurgaarde in Apeldoorn.

 

De eigenaren hadden net een autoritje gemaakt. Toen ze thuis aankwamen melden de buren dat er een soort plastic brandlucht om de auto hing, daarop is de brandweer gebeld.

 

De brandweer kon door met water onder de motorkap te spuiten voorkomen dat de auto uitbrandde. De vermoedelijke oorzaak is kortsluiting.

GISTEREN 26|03

EDE – Atletiekvereniging Climax opende zaterdag 25 maart het baanseizoen traditioneel met een zonovergoten Trainingspakkenwedstrijd. Bij deze eerste wedstrijd werden meteen drie clubrecords verbeterd. B-junior Rozemarijn Snijders verbrak het oude clubrecord van Eva Hovenkamp op de 300 meter en bij de Athletics Champs voor pupillen verbraken Liv Pennock en Jarno Gerritsen het clubrecord bij het hoogspringen resp. medicienbal.

 

Aan de start verschenen 125 deelnemers, waaronder een groot aantal pupillen en CD junioren die allemaal een meerkamp afwerkten. De pupillen deden een meerkamp ...

GISTEREN 26|03

DE GLIND - Op de Ringlaan in De Glind is zaterdagnacht een auto (met Litouwse kentekenplaten) in een tuin tot stilstand gekomen na een eenzijdig ongeval. De bestuurder en zijn twee passagiers raakte gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

 

De bestuurder reed rond 24:00 uur plotseling van de weg net na Klein Moorst. Een van de inzittenden ging er na het ongeval vandoor maar werd door de toegesnelde politie 200 meter verderop in een weiland gewond aangetroffen. De andere twee zijn door de ambulancedienst en de brandweer van Achterveld uit het voertuig gehaald. Twee van de drie ...

GISTEREN 26|03

AMERSFOORT - Zaterdagavond om 23:40 uur werd er wederom een lokfiets gestolen, ditmaal vanaf de Utrechtseweg. Deze lokfiets verplaatste zich met een snelheid van 120 km/u over de A28 in de richting van Harderwijk.

 

Aangezien de politie niet verwacht dat er daadwerkelijk iemand 120 km/u op een stadsfiets over de A28 fietste hebben ze uitgekeken naar een bestelbusje of iets dergelijk.

 

Op de A28 iets voorbij Nijkerk wisten agenten een wit bestelbusje langs de kant te zetten en in de laadruimte troffen zij de lokfiets aan. De bestuurder en bijrijder zijn aangehouden en ...

GISTEREN 26|03

BARNEVELD - Politiemensen van de Landelijke Eenheid zagen zaterdagmiddag op de A1, ter hoogte van Barneveld, een bestelbus met Pools kenteken rijden. Door de ramen was te zien dat in de bestelbus een aantal fietsen stonden. De agenten besloten de bestelbus staande te houden en te controleren.


In de bestelbus bleken 20 fietsen te staan die geen slot hadden of waarvan het slot geforceerd was. Van één fiets kon direct worden vastgesteld dat deze enkele dagen geleden in Alphen a/d Rijn was gestolen.

 

De verdachte, een 35-jarige man uit Polen, is aangehouden. De bestelbus en de fietsen ...

Meer artikelen