Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:33:29 Akkermaalshout Hoevelaken 3871NN 33773 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-109

Ambulance 07-109

zaterdag 29 april 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|04

VOORTHUIZEN - Vrijdagavond om 21:40 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Hoofdstraat in Voorthuizen.

 

Omdat het een woning met rieten kap betrof werd direct opgeschaald en werd ook de rietploeg uit Kootwijkerbroek opgeroepen. Bij aankomst bleek het gelukkig mee te vallen en werd de rietploeg weer afgemeld.

 

Brandweer Voorthuizen heeft samen met de hoogwerker uit Barneveld de klus geklaard.

GISTEREN 28|04

VOORTHUIZEN - Tijdens Koningsnacht in Voorthuizen is 'de Voorthuizen Games Bokaal' uitgereikt aan de Oranjevereniging Voorthuizen.

 

Een delegatie mannen - in opvallende kostuums - van de Oranjevereniging streed op 8 april jl. mee om de stoere Highlander Games tijdens Voorthuizen Straalt. Ze wierpen onder meer strobalen en hamers en eindigden als beste. Na een optreden van Ronnie Ruysdael en z'n Rakker reikten Eric van Ommen en Bep Welters de bokaal uit namens de commissie Voorthuizen Straalt.

1/1

GISTEREN 28|04

BARNEVELD - Op 26 april is traditiegetrouw de jaarlijkse lintjesregen waarbij mensen met bijzondere prestaties worden onderscheiden. Woonzorgcentrum Ruimzicht in Barneveld werd spontaan blij verrast met een alternatief lintje.

 

In het belkwartier van Rob Kleijs op Radio Gelderland kregen mensen de kans om iemand in hun omgeving een 'radiolintje' te geven. Zo belde Hannie van Deutekom. Zij heeft duidelijk een lintje over voor verpleeghuis Ruimzicht in Barneveld: 'Mijn man zit er sinds een jaar. Wat die meiden doen met weinig middelen', prijst ze.

 

De leiding en medewerkers van ...

GISTEREN 28|04

NIJKERK – Vrijdagochtend heeft een chauffeur van een vrachtwagen de bocht iets te krap genomen. De man wilde wegrijden van een bedrijventerrein en zag een hoge rand van een bloembak over het hoofd.

 

De dieseltank van de vrachtwagen werd hierdoor opengereten met als gevolg dat alle brandstof op de weg belandde. Handhaving en milieudienst zijn ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en voor zover mogelijk te beperken.

 

De Gildenstraat is een groot deel van de dag afgesloten geweest om de opruimwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. 

1/1

GISTEREN 28|04

BARNEVELD - Procomm Partners heeft als één van de eerste promotionele bedrijven in Nederland het CSR Gold-certificaat behaald.

 

Aanleiding zijn de inspanningen van het Barneveldse bedrijf om de omstandigheden te verbeteren waaronder promotionele producten en promotionele kleding worden gemaakt. “Onveilige producten komen ons land tegenwoordig in principe niet meer in, maar Nederlandse bedrijven geven nog altijd tal van relatiegeschenken weg die onder dubieuze omstandigheden gemaakt zijn in lagelonenlanden”, vertelt directeur Joop van Veelen. “Bij Procomm Partners hameren we er ...

DONDERDAG 27|04

ARNHEM - Een maaltijdbezorger is donderdagmiddag op zijn brommer aangereden door een auto. Dit gebeurde omstreeks 17:30 uur op de kruising Eusebiusbuitensingel / Spijkerstraat.

Volgens getuigen kwam de bestuurder van de auto de Spijkerstraat uitgereden en had groen licht, de maaltijdbezorger reed over de Eusebiusbuitensingel en kon de auto niet ontwijken. De bezorger is door ambulancepersoneel nagekeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De auto liep lichte schade op en kon zijn weg vervolgen, de scooter is afgevoerd.

1/1

DONDERDAG 27|04

ARNHEM - Donderdag omstreeks 16:30 uur moesten de hulpdiensten naar een kop-staart aanrijding op de Batavierenweg. Twee auto's waren daar met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeval gebeurde voor het Gelredome, kort voor het Nijmeegseplein is de rechterrijstrook afgesloten. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel nagekeken, geen van hen hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

De bestuurders konden zelf hun weg vervolgen met hun voertuig, op de parkeerplaats van het Gelredome is de schade verder afgehandeld.

WOENSDAG 26|04

AMERSFOORT - Woensdag 5 oktober heeft de politie in een onderzoek van het Functioneel Parket twee mannen en een vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij hondengevechten.


Naar aanleiding van binnengekomen informatie postte de politie woensdagavond bij een woning in Amersfoort. Het vermoeden was dat daar illegale hondengevechten werden gehouden.

Een man kwam in de middag naar de woning en verliet deze weer rond 16.15 uur. Agenten volgden hem toen hij in een auto naar Zeist reed. Daar stapte de man uit en droeg een gewonde hond een woning binnen. Agenten vroegen de man naar ...

DINSDAG 25|04

VEENENDAAL - Een 64-jarige man is veroordeeld tot een boete van 350 euro en een voorwaardelijke celstraf van een week voor het beledigen van de Veenendaalse burgemeester Wouter Kolff en wethouder Arianne Hollander. De politierechter in Utrecht heeft dinsdag bepaald dat de grenzen van de vrijheid van meningsuiting door de man zijn overschreden.

 

Kolff en Hollander hadden vorig jaar aangifte gedaan omdat ze via e-mail en sociale media bestookt waren met „onacceptabele aantijgingen".

 

De man, ook uit Veenendaal, heeft gezegd dat hij geen beledigende en kwetsende tweets meer zal ...

Meer artikelen