Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:23:13 Roemerstraat Nijkerk 3861JX 6487 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

zondag 22 januari 2017
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|01

WEKEROM - Bij een aanrijding op de Edeseweg in Wekerom zijn in de nacht van zaterdag op zondag, rond 2.00 uur, meerdere personen gewond geraakt. Een traumahelikopter en drie ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen. Ook de Officier van Dienst (OvD) van de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de brandweer werden naar het ongeval gestuurd. De slachtoffers zijn vervoerd naar ziekenhuizen in Ede en Utrecht. Over de aard van verwondingen is niets bekend. Minstens één slachtoffer zou er wel ernstig aan toe zijn.

 

Het ongeval gebeurde op de kruising van de ...

1/1

GISTEREN 21|01

AMERSFOORT - Op woensdag 18 januari heeft Wethouder Hans (J.C.) Buijtelaar samen met alle partijen die betrokken zijn bij winkelcentrum Vathorst Amersfoort de intentieverklaring voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ondertekent.

 

Met het tekenen committeren alle partijen zich aan het KVO en is de eerste stap gezet voor het verkrijgen van het Keurmerk. Het Keurmerk Veilig Ondernemen is een structureel samenwerkingsverband waarbij gemeente, ondernemers, politie en brandweer werken aan schoon, heel, veilig en aantrekkelijk winkelgebied.

 

Het KVO en het achterliggende ...

1/1

GISTEREN 21|01

AMERSFOORT - Op 18 januari 2017 werden sieraden aangetroffen in het water bij basisschool de Tafelronde (Schothorst) in Amersfoort. Mogelijk zijn ze weggenomen bij een woninginbraak en zijn ze voor de eigenaar meer van waarde dan voor de inbreker(s).

 

Wie herkent deze sieraden? Belt u dan met de politie op 0900-8844.

GISTEREN 21|01

ARNHEM - Op de Oude Huissenseweg in Arnhem is zaterdagavond een fietser onderuit gegaan, waardoor de man is gevallen is onbekend.

 

Naast een ambulance was er ook een traumahelikopter opgeroepen, deze is kort na het opstijgen vanaf Rotterdam gecanceld. De man is nagekeken door het ambulance personeel en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

GISTEREN 21|01

ELBURG - Reddingsdiensten hebben zaterdagmiddag een man uit het Drontermeer bij Elburg gevist. Hij voer met een hovercraft over het bevroren meer toen de wind het vaartuig liet omslaan. De bestuurder kwam in een wak terecht.

 

De KNRM van Elburg heeft de opvarende met hulp van de brandweer aan boord van een reddingboot gehesen en hem naar de kant gebracht. Daar is hij door personeel van een ambulance nagekeken en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

GISTEREN 21|01

ERMELO - Zaterdagmorgen 21 januari zijn de hulpdiensten omstreeks 10:25 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A28 bij Ermelo.

 

Ter plaatse bleek dat er een personenauto in brand stond. Volgens omstanders heeft een vrachtwagenchauffeur een eerste bluspoging gedaan. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en hebben het het blussen overgenomen van de vrachtwagenchauffeur. Door de brand ontstond er een flinke file. In de file kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing.

 

Er zijn geen gewonden gevallen.

GISTEREN 21|01

ARNHEM - Zaterdagmorgen om 09:50 uur is de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Van Remagenlaan in Arnhem. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een brand in een winkelpand achter een woonhuis. Bij de brand kwam erg veel rook vrij. 

 

Het huisalarm ging af waarna buurtbewoners de brandweer hebben gebeld. De oorzaak is nog onbekend. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen, daardoor is uitbreiding voorkomen.

GISTEREN 21|01

APELDOORN - Afgelopen nacht heeft Politie Apeldoorn twee rijbewijzen ingenomen. Allebei de bestuurders namen deel aan het verkeer terwijl zij beiden onder invloed waren van alcohol. Het betrof een beginnende bestuurder en een ervaren bestuurder.

 

De beginnend bestuurder blies 495 ug/l waar 88 ug/l is toegestaan. De ervaren bestuurder blies 820 ug/l waar 220 ug/l is toegestaan. Beiden bestuurders zaten ruim boven de grens van invordering. Voor een beginnend bestuurder is dit 350 ug/l en voor een ervaren bestuurder 570 ug/l.

 

Beiden bestuurders moeten een Educatieve ...

GISTEREN 21|01

HARDERWIJK - Vier jongens zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in Harderwijk aangehouden. Ze hadden drugs in hun auto liggen.

 

Agenten zagen de auto staan op een parkeerplaats aan de Ceintuurbaan. Ze besloten de inzittenden aan te spreken en roken meteen een sterke henneplucht.

Bij doorzoeking van de auto werd bijna 60 gram wiet gevonden. Ook vond de politie een paar bolletjes drugs, vermoedelijk cocaïne.

 

Daarnaast lagen er in de auto spullen om mee in te breken, zoals handschoenen en een soort bivakmuts. De verdachten komen uit Harderwijk, Utrecht en Lelystad en zijn ...

Meer artikelen