Datum vandaag Tijd 17:34:40 P Gm-inci-02 Dv Aan Instanties Hoevelakense Boslaan Hoevelaken 071231 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
vrijdag 16 november 2018

WOENSDAG 07|11

Goederen gestolen bij laad-en losruimte van Albert Heijn in Nijkerk

De politie zoekt een onbekend gebleven getuige

NIJKERK - Op dinsdag 6 november 2018 omstreeks 13:00 uur zijn er goederen weggenomen bij de laad-en losruimte van de Albert Heijn in Nijkerk. De waarde van de goederen is bijna 50,- euro. De verdachte is betrapt door een getuige. Helaas is deze getuige onbekend gebleven doordat deze zich niet met naam en telefoonnummer heeft gemeld.

De politie kan de zaak niet oplossen zonder deze getuige. Hebt u dinsdag 6 november 2018 omstreeks 13:00 uur iets gezien van deze diefstal? Meldt u dan zo snel mogelijk bij ons. Ook als u op andere wijze enige informatie hebt over deze zaak. Wij nemen graag een verklaring van u op zodat de verdachte voor de rechter kan worden gebracht.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.