Datum vandaag Tijd 15:04:09 Henri Nouwenstraat Nijkerk 3863HV 92815 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

vrijdag 16 november 2018

MAANDAG 05|11

Jongen (17) uit Voorst verdacht van vijf overvallen

REGIO - Met het onderzoek na de aanhouding van de verdachte van de op vrijdag 2 november gepleegde overval op een winkel aan de Lijnbaan in Vianen, heeft de politie mogelijk vier overvallen in Hilversum, Bussum, Den Dolder en Nijkerk opgelost.

De politie hield vrijdagavond een 17-jarige jongen uit Voorst en een 18-jarige vrouw uit Ermelo, aan op verdenking van en betrokkenheid bij de overval op de winkel aan de Lijnbaan.

Uit het onderzoek bleek dat deze jongen ook verdachte is in vier andere onderzoeken naar overvallen, te weten de overvallen van:

Naar de rol van de vrouw in deze overvallen wordt nog nader onderzoek gedaan.

De verdachten zijn in verzekering gesteld en worden aan de rechter commissaris voorgeleid.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.